Results 1 to 9 of 9

Thread: flash player no sound

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1

    Unhappy flash player no sound

    how are you? I have a problem
    and can not find the solution, I read all forum topics
    i install flash player reading this, http://www.backtrack-linux.org/forum...e-kde-x64.html
    and everything works fine except the sound, I can not hear the audio from videos
    anyone have any idea what could be the problem?
    thanks!

    PS: the sound works fine in all other applications!

  2. #2
    Just burned his ISO Riverseeker's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    9

    Default Riferimento: flash player no sound

    well i had the same problem:
    i resolved looking on the defalut panel
    and rightclicking on Kmix--> select master channel --> PCM (my vol was 0 by defalut btw ç_ç)
    i had also a probl with E1371(or waterver it was) so i've setted audio cards in a different way
    in the KDE system propz.

    hope this helped.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Canada
    Posts
    6

    Default Re: Riferimento: flash player no sound

    I also have the same issue. I can hear audio with my Logitech Headphones, but not in Flash... Weird. Are there any logs I can post that might help me provide information about my system to a Backtrack sage?

    Here's my audio's info if it helps:
    ######
    Running Ubuntu Linux, the Ubuntu 10.04 (lucid) release.
    GNOME: unknown (unknown)
    Kernel version: 2.6.38 (#1 SMP Thu Mar 17 22:59:29 EDT 2011)
    GCC: 4.4.3 (x86_64-linux-gnu)
    SOUND CARD
    Multimedia controller
    Intel Corporation 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller (rev 02)
    Subsystem: Lenovo Device 3037

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    45

    Default Re: flash player no sound

    Yep its the PCM in KMix, it's set 0 as default.

    You'll get system sounds and your platback from amarok and alike but nothing in the browser.

    Some people have gone to extremes of re-installing firefox & flashplayer to no avail, unaware it can fixed with 3 clicks of the mouse button.
    ______________
    Tarmac Terrorist

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2

    Default Re: Riferimento: flash player no sound

    You Sir are a genius. I tried everything to get this thing working, thought it was down to the flash player being installed wrong I bypassed that by just using chrome instead as its pre installed. Fiddled with KMIX added new files I was told by others to no success. I even changed the channels but obviously I missed the PCM.

    I take my hat off to you sir for offering the simple solution to a problem that many people have and do 100's of tasks to get it to work.

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2

    Default Re: flash player no sound

    Hi, I also have this problem, the audio works with the rest of the applications but not with the flash player how do I set the main channel and the mixer. As a system of reproduction using headphones Logitech USB Headset 350.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    over the under
    Posts
    197

    Default Re: flash player no sound

    Hey I think I have this same problem... My start up sound and amarok music all plays back through my speakers however if I want to listen to anything in my browser like youtube videos and such I have to use headphones. I tried right clicking on Kmix and selecting pcm as the default channel to no avail. Is there something I'm missing or anything else I have to do??? SIDENOTE: my system is setup using hdmi sound from my graphics card

  8. #8
    Just burned their ISO
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3

    Default Re: flash player no sound

    Try raising the levels of all the other channels under advanced.

    I also did these
    chown root.root libflashplugin.so (wherever it's copied to)
    chmod 775 libflashplugin.so (wherever it's copied to)

    and I installed libxine1-ffmpeg and alsa.

    then rebooted just in case.

    whatever it was fixed that.

  9. #9
    Just burned their ISO
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3

    Default Re: flash player no sound

    you can also do this plus the link below to uninstall flash and firefox and reinstall on 64-bit. might work if the above solutions didn't. obviously just change the 6-bit links to 32-bit versions if you're using 32-bit.

    # aptitude purge flashplugin-nonfree flashplugin-installer gnash gnash-common mozilla-plugin-gnash swfdec-mozilla
    # rm -f /usr/lib/firefox/plugins/libflashplayer.so
    # rm -f /usr/lib/mozilla/plugins/libflashplayer.so
    # rm -f /usr/lib/mozilla/plugins/flashplugin-alternative.so
    # rm -f /usr/lib/mozilla/plugins/npwrapper*flash*so
    # rm -f ~/.mozilla/plugins/*flash*so

    then follow directions on this thread:

    http://www.backtrack-linux.org/forum...ad.php?t=51584
    make sure to update the firefox wget link by browsing to http://releases.mozilla.org/pub/mozi...efox/releases/ and getting the link you want.

Similar Threads

  1. Intasll flash player?
    By Anonymous in forum Beginners Forum
    Replies: 5
    Last Post: 02-28-2010, 08:19 AM
  2. how to install flash player
    By white-enochian in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-2010, 04:18 AM
  3. Problem installing flash player. (bt3)
    By Archaic in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2009, 12:13 AM
  4. Adobe flash player for BT 3
    By True_DyNaSTy27 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-2008, 02:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •