Results 1 to 2 of 2

Thread: Installation issues

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1

    Exclamation Installation issues

    Ok so, I've downloaded the BT5-GNOME-32.iso. I've burned it to a DVD. My laptop will not boot from it. So I tried unpacking the iso to a flash drive. When I try to boot from the flash drive, it tells me "Missing Operating System". ???!!! I've checked the hash for the file, and its perfectly good..... this should be a very straightforward process, what in the world is going wrong here??


    Edit: Ok, nevermind. Got the USB to work, it helps if you do it right.. still don't understand what went wrong with the dvd though...

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    9

    Thumbs up Re: Installation issues FIXED & Explained

    THE P.W.D.E Here:

    I made a tutorial on how to fix this. Its a 2 part series Part 1 is the error Part 2 is the fix.

    http://www.youtube.com/my_videos_annotate?v=m7Seeqfhc6s PT1
    http://www.youtube.com/watch?v=HndpEoslvVU PT2

    These are not viruses its youtube vids, im just trying to help.. Good day!


    Quote Originally Posted by Thrain98 View Post
    Ok so, I've downloaded the BT5-GNOME-32.iso. I've burned it to a DVD. My laptop will not boot from it. So I tried unpacking the iso to a flash drive. When I try to boot from the flash drive, it tells me "Missing Operating System". ???!!! I've checked the hash for the file, and its perfectly good..... this should be a very straightforward process, what in the world is going wrong here??


    Edit: Ok, nevermind. Got the USB to work, it helps if you do it right.. still don't understand what went wrong with the dvd though...

Similar Threads

  1. DNS issues.
    By TheFridgeMaster in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2010, 11:40 AM
  2. Wi-cd Issues
    By lumberg in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 03-05-2010, 08:03 AM
  3. Pre-Final boot/installation issues
    By Dom.Hutton in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 5
    Last Post: 09-13-2009, 02:17 PM
  4. BT4 Installation Issues
    By Roebuc in forum OLD Newbie Area
    Replies: 6
    Last Post: 09-01-2009, 07:16 PM
  5. Changes= issues
    By ESC201 in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-11-2008, 03:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •