Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: BT5 freezing randomly

  1. #11
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1

    Default Re: BT5 freezing randomly

    i've got same problem when i use BT5 on USB

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    UK
    Posts
    175

    Default Re: BT5 freezing randomly

    Same problem BT5 KDE 32 USB
    also had to reinstall BT5 as it would not re boot - several times

  3. #13
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    4

    Default Re: BT5 freezing randomly

    I have an old Asus M6N Laptop. it worked perfectly with BT 4. Now tried to install bt5 KDE and Gnome. It freezes when I try to open the browser, not sure it is the real cause. I use BT4 again.

  4. #14
    Just burned his ISO jolenzy's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    13

    Default Re: BT5 freezing randomly

    Will somebody from dev team stop ignoring this BIG BUG, and maybe give some info?

  5. #15
    Just burned their ISO
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2

    Default Re: BT5 freezing randomly

    Hello, I'm new to BackTrack. After a few days facing this problem, I found a way to fix it. I went into Configure Desktop Effect -> Advanced and changed Compositing type to XRender which default is OpenGL.


    I don't know if it works for you, but hopefully it works well. Thank you for reading this, I hope you can play with BackTrack without any anger

  6. #16
    Junior Member Godfrey's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Asia
    Posts
    30

    Default Re: BT5 freezing randomly

    Install the official drivers for your GPU and you will not get the problem with all desktop effects enabled.
    For ATI users,download the official *run file and use it to generate the fglrx module and some other .deb files and install them.

  7. #17
    Just burned his ISO jolenzy's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    13

    Default Re: BT5 freezing randomly

    Quote Originally Posted by nothing16991 View Post
    Hello, I'm new to BackTrack. After a few days facing this problem, I found a way to fix it. I went into Configure Desktop Effect -> Advanced and changed Compositing type to XRender which default is OpenGL.


    I don't know if it works for you, but hopefully it works well. Thank you for reading this, I hope you can play with BackTrack without any anger

    I can't believe that I didn't try this. Tried so many things, and nothing. Anyway, thanks! It works fine for now.

  8. #18
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Canada
    Posts
    1

    Smile Thanks man

    Quote Originally Posted by nothing16991 View Post
    Hello, I'm new to BackTrack. After a few days facing this problem, I found a way to fix it. I went into Configure Desktop Effect -> Advanced and changed Compositing type to XRender which default is OpenGL.


    I don't know if it works for you, but hopefully it works well. Thank you for reading this, I hope you can play with BackTrack without any anger


    Thanks a lot man, I was just beginning to get frustrated.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. synaptics trackpad randomly working
    By fungi in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 08-26-2010, 01:05 AM
  2. extrange problem randomly changes card CHANNEL alfa awus036h
    By Cachufleta in forum OLD Newbie Area
    Replies: 7
    Last Post: 01-18-2010, 11:03 AM
  3. SSLStrip working/failing randomly
    By v3rsificator in forum OLD BackTrack 4 Software Related Issues
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2009, 01:18 PM
  4. hydra works randomly
    By wasto in forum OLD Newbie Area
    Replies: 12
    Last Post: 01-08-2008, 05:42 PM
  5. Laptop Freezing
    By buttzilla in forum OLD Newbie Area
    Replies: 8
    Last Post: 12-11-2007, 05:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •