Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 30

Thread: ARM Distro

  1. #11
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6

    Default Re: ARM Distro

    Quote Originally Posted by Barry View Post
    I had to do it on my desktop.
    How did you transfer it from you desktop to the sdcard? My sdcard is formatted in FAT32, which can only transfer a max of 4 gigs. The unzipped file size is 4.88 gigs. Too large for FAT32 to accept. So I formatted to ext3 and then everything got interesting. I wrote my sdcard to /mnt/sdcard/ and it totally messed up my camera and gallery. So in short I am giving up for now, may try again at a later time.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    26

    Default Re: ARM Distro

    Quote Originally Posted by shane247 View Post
    are you booting from internal mmc or sd card?, lookin forward to a bit of documentation on installing
    Off of an sd. After I eat supper tonight I'm going to try to get the last few issues figured out and then I'll start writing something up.

  3. #13
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3

    Default

    got bt5 it running on my viewpad 100s (advent vega) with cm7 . issues with the loop device. next step get network running

    more on the viewpad .. all good ... runs quite well.....
    Last edited by bolexxx; 05-13-2011 at 11:40 PM.

  4. #14
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3

    Post Re: ARM Distro

    Quote Originally Posted by crooks View Post
    Off of an sd. After I eat supper tonight I'm going to try to get the last few issues figured out and then I'll start writing something up.
    hey, any luck with the bugs? biting my nails here waiting for some info

  5. #15
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default Re: ARM Distro

    Hey guys, there's a modified img over at http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1074169 that works. I'm running bt off my Atrix right now! It's a little wonky, but it boots at least. Still figuring out what does and does not work.
    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  6. #16
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pune, Maharashtra, India
    Posts
    10

    Default Re: ARM Distro

    I was about to post the same link.

    ohk here is the reason why thing's get a little messy.

    the decompressed image is 4.8 GB which is way over the size on single file per vfat (FAT32) standards... so you need a fresh image with less size.

    if you check the image occupies only 2.1 GB of space rests is just slack.

    you can check the attached log file on first post that contains detailed instructions on how to get it reduced.

  7. #17
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3

    Default Re: ARM Distro

    just got bt5 up and running on my n900 through vnc on maemo, works o.k. but a standalone o.s. running from boot off of an sd would be much much better! still trawling the net to see if its a possibility

  8. #18
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10

    Default Re: ARM Distro

    After several days of trial and error ,and after using the modified image, I was able to get it running on my LG G2x. Networking works fine. It took me a while to get the GUI working, but it is fully functional. I haven't had time to fully test what works/doesn't work, but I do know that it runs plenty fast (especially on the tegra dual core). I don't have a lot of experience on ARM devices, but if anyone has any questions, feel free to ask and I'll help the best I can.

  9. #19
    Just burned his ISO dombera's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    London
    Posts
    9

    Default Re: ARM Distro

    Quote Originally Posted by spikermn View Post
    I was able to get it running on my LG G2x. Networking works fine. It took me a while to get the GUI working, but it is fully functional. I haven't had time to fully test what works/doesn't work, but I do know that it runs plenty fast (especially on the tegra dual core). I don't have a lot of experience on ARM devices, but if anyone has any questions, feel free to ask and I'll help the best I can.
    Hi! I`m glad you got it working on G2X I`ve got O2X running latest nightly CM7. Both sweet phones Is there any chance you could help me how to run it on O2X? i would appreciate any help: links, info, steps you took?
    Thank you!
    Last edited by dombera; 05-19-2011 at 12:49 PM.

  10. #20
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    10

    Default Re: ARM Distro

    Quote Originally Posted by pozer69 View Post
    Just curious what everyone is using the ARM distro on.

    I'm thinking of getting either a Moto Xoom or Asus Transformer...
    I'm using anantshri's shrunken version on my Viewsonic G Tab running Vegan 5.1 (froyo) ROM.

    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1074169

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. upgrading to distro 9.04
    By lupos in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2010, 08:39 PM
  2. Which Linux distro do you use?
    By aggtrfrad in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 10-19-2009, 11:05 PM
  3. BT as main distro?
    By imported__Zero_ in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 09-12-2007, 08:06 PM
  4. This Is The Best Distro Yet !!!
    By pong flesh in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-2007, 05:01 PM
  5. Nice distro but...
    By imported__Zero_ in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 04-16-2007, 01:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •