Results 1 to 2 of 2

Thread: no screen found nvidia GF 540m with Optimus Technology

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1

    Default no screen found nvidia GF 540m with Optimus Technology

    i can use BT3 and its working but when i boot backtrack i get message no scree found and fatal server error message .i have navidia FG540m 2GB dual gpu with hd resoultion 1366+768 .
    but when i use gnack track same like backtrack .its new ver 6 working great with no problem . please this is main error

    xinit: connection refused (errno 111): unable to connect to x server
    xnit: No such process (errno 3): server error

  2. #2
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: no screen found nvidia GF 540m with Optimus Technology

    Upgrade to the latest Backtrack 4 R2 and also install the nvidia drivers.
    Backtrack 3 is no longer supported.
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

Similar Threads

  1. Nvidia optimus
    By amithiel in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2011, 09:26 AM
  2. Black Screen after logoff (using the new nvidia driver)
    By darkrex1986 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2009, 11:16 PM
  3. compiz, nvidia, Black screen issue
    By BigMac in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2009, 07:21 AM
  4. need help : No screen found
    By outcast in forum OLD BT3final Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2008, 02:15 AM
  5. No screen found on CD Boot
    By Doodleflip in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 07-06-2007, 10:46 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •