Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 142

Thread: Aircrack 0.9.1 or 1.0 Dev for Alfa AWUS036H (drivers already patched)

  1. #101
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    66

    Default

    It looks like your USB ports on your laptop aren't working.

    Picture 1 See the Blue USB symbol, that must be showing. This means 2 things.
    1) You've added a usb controller to your vmware machine,
    2) If it blinks green The VMware machine is talking to the usb device.

    If it's not there. Then check windows hasn't stolen control. You can force vmware to take the usb device back by following picture 2.

    Seeing as it's also not working when you boot from the cd, it looks there's something wrong with the usb port itself.

  2. #102
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5

    Default

    Thanks for the tip, my USB device list comes up empty, even when its plugged in

    windows can see it just fine though and I can connect to a network with it, etc.

    If I go into the hardware settings for the virtual machine it doesnt have USB listed either

    Edit: Ah nevermind, I'm a retard, have to stop the machine before I can add USB devices to the list... let me try it again.

    I usually just boot the Live CD so this isn't the problem but maybe I can force it with VMWare to work

  3. #103
    Developer balding_parrot's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,399

    Default

    You need to add a USB adapter to the VM.

    Just edit the VM settings adding a USB adapter and restart the VM

  4. #104
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2006
    Posts
    10

    Default

    I have a problem with the update patches.
    After booting my alfacd with the updates, I cannot authenticate with my AP when using aireplay-ng.
    I also have problems just connecting to my AP when without the update this all works fine.
    Should I skip the patch update for alfa and just only update aircrack-ng?
    I wonder if similar problems occured with other people and how they find a solution.
    I just put the lzm in the folder as explained, nothing more and just burned the iso...

  5. #105
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5

    Default

    AHA!!!! Pilot you saved my life, its working with VMWare now!!!

    Any reason this wouldn't work when booting directly from the LiveCD? Maybe special USB drivers in windows or something?

    Thanks again You too Parrot

  6. #106
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2006
    Posts
    10

    Default

    Short update on my problems:

    WITHOUT update patches:
    - Can authenticate with my AP using aireplay-ng.
    - Can NOT inject with aircrack-ng because old version 0.7x.

    WITH update patches:
    - Can NOT authenticate with my AP using aireplay-ng.
    It just tries 5-6 times then just give the usual message that im not close enough to my AP (which im sitting next to) and also i tried changing the number of packets (-o switch), but nothing worked.
    Also the --deauth wont work.
    - Started injection without authenticating, that works, but hangs after 5000 packets, it says will try next, but it just hangs.

    Also funny thing is that it assigns ipv6 address to alfa - have to dhcpcd to get normal ip.

    So without the updates, cant inject because no update patch for both alfa and aircrack, but can authenticate.
    With the updates, cannot authenticate.

    Please, im getting frustrated about this problem - would like to find solution.

    Thanks all !

  7. #107
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    66

    Default

    I have just doubled checked that my newest modules do work on my system. Perfectly.

    Can I ask are you in a VMWARE machine, or have you installed to HD or are you running from boot cd?

  8. #108
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2006
    Posts
    10

    Default

    I just took bt2.iso - put the lzms in the module folder and ran from livecd.
    the funny thing is the ipv6 assignment, but i just boot without dhcp and assign ip manually.
    strange thing is that the authenticate with my AP doesnt work.
    I am now trying with 1-dev - will post later results.
    if in meantime you might know what could be wrong, please post !
    it's giving me a headach this problem

  9. #109
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    66

    Default

    Ok make sure you do this.

    In this order.

    Don't skip or modify anything thinking it won't matter. (!)

    1) Run the boot cd (make sure alfa is UNPLUGGED)
    2) Login
    3) Open terminal window
    4) Change to the rt8187xxxxxxxxxxxx directory
    5) run: sh wlan0up
    6) Plug in the alfa
    7) Wait 20secs
    8) Run: sh wlan0up
    9) Start the device with: airmon-ng start wlan0
    10) try to athenticate with: aireplay-ng

  10. #110
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2006
    Posts
    10

    Default

    Don't skip or modify anything thinking it won't matter. (!)

    1) Run the boot cd (make sure alfa is UNPLUGGED)
    done - no problems
    2) Login
    done - no problems
    3) Open terminal window
    4) Change to the rt8187xxxxxxxxxxxx directory
    called rtl8187_linux_26.1010.0622.2006
    5) run: sh wlan0up
    wlan0: ERROR while getting interface flags: no such device
    Had to plugin the alfa before running this command
    After plugin alfa and run this command:
    insmod: error inserting 'ieee80211_crypt-rtl.ko': -1 File exists
    insmod: error inserting 'ieee80211_crypt-web-rtl.ko': -1 File exists
    insmod: error inserting 'ieee80211_crypt-tkip-rtl.ko': -1 File exists
    insmod: error inserting 'ieee80211_crypt-ccmp-rtl.ko': -1 File exist
    insmod: error inserting 'ieee80211-rtl.ko': -1 File exist
    insmod: error inserting 'r8187.ko': -1 File exist


    But after this the wlan0 device is up and i skip step 6-8
    6) Plug in the alfa
    7) Wait 20secs
    8) Run: sh wlan0up
    9) Start the device with: airmon-ng start wlan0
    wlan0 RTL8187 r8187 (monitor mode enabled)
    10) try to athenticate with: aireplay-ng
    aireplay-ng -9 wlan0
    Trying broadcast probe requests...
    No Answer...
    Found 1 AP
    ...
    Injection is working!

    aireplay-ng -1 0 -a <mac AP> -h <mac wlan0> wlan0

    Association successful :-)

    Thanks for advice though have no idea yet why it worked now, but it works :-)

Page 11 of 15 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •