Every time i try to connect in wep, wpa, even in open AP
the card does nothing. In monitor mode everything works great. (fake auth-injecting-wepcrack)
The card is a PCI with AR5212 CHIPSET
when i give
wpa_supplicant -D wext -i ath0 -c /etc/wpa_supplicant/wpa-usr9113.conf (with ath_pci module)
gives me
CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
and
tail -f /var/log/messages gives me
Jan 22 00:15:27 bt kernel: ath_pci 0000:01:03.0: PCI INT A -> GSI 20 (level, low) -> IRQ 20
Jan 22 00:15:28 bt kernel: MadWifi: ath_attach: Switching rfkill capability off.
Jan 22 00:15:28 bt kernel: wifi0: Atheros AR2414 chip found (MAC 7.9, PHY 2112A 4.5, Radio 5.6)
Jan 22 00:15:28 bt kernel: unable to load wlan_scan_sta
Jan 22 00:15:28 bt kernel: ath_pci: wifi0: Atheros 5212: mem=0xff0f0000, irq=20

when i give
wpa_supplicant -D wext -i wlan1 -c /etc/wpa_supplicant/wpa-usr9113.conf (with ath5k module)
CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
CTRL-EVENT-SCAN-RESULTS
Trying to associate with 00:14:c1:27:be:e4 (SSID='USR9113_SES_32908' freq=2462 MHz)
CTRL-EVENT-DISCONNECTED - Disconnect event - remove keys
ioctl[SIOCSIWENCODEEXT]: No such file or directory

and
tail -f /var/log/messages
Jan 22 00:26:33 bt kernel: ath5k 0000:01:03.0: PCI INT A -> GSI 20 (level, low) -> IRQ 20
Jan 22 00:26:33 bt kernel: ath5k 0000:01:03.0: registered as 'phy1'
Jan 22 00:26:33 bt kernel: ath5k phy1: Atheros AR2414 chip found (MAC: 0x79, PHY: 0x45)
Jan 22 00:27:15 bt kernel: ADDRCONF(NETDEV_UP): wlan1: link is not ready

thanks in advance for any help

Ps Have the dev team ever thought for a wifu v.2.0