Results 1 to 10 of 11

Thread: Using SET and LocalHost shows up as 0.0.0.0 <-- im using a vmware workstation bridged

Threaded View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7

    Default Using SET and LocalHost shows up as 0.0.0.0 <-- im using a vmware workstation bridged

    I am running the vm version of backtrack. i start SET = social engineering toolset. clone a site and in never asks for a ip address for the listner. i had it ask me once but the ip i entered was wrong. now when i go through the steps i get local host 0.0.0.0 port 4444.
    any help would be appreciated. thanks
    Immagini allegate Immagini allegate

Similar Threads

  1. BackTrack 4 R2, VMware Player 3.1.3 & Bridged Networking
    By ColForbin in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-2011, 08:19 AM
  2. Unable to connect to wireless usb out of bridged mode in VMware
    By Damon Jones in forum Beginners Forum
    Replies: 9
    Last Post: 04-20-2010, 09:55 PM
  3. VMWare+BT4 Bridged Networking dosent work
    By cyberaquarius in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2009, 10:33 AM
  4. Bridged networking, VMware
    By slowz3r in forum OLD BT4beta Bugs and Fixes
    Replies: 13
    Last Post: 02-12-2009, 05:05 PM
  5. Vmware Workstation Lab:
    By nokuku4u in forum OLD Newbie Area
    Replies: 6
    Last Post: 10-04-2008, 08:33 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •