Results 1 to 1 of 1

Thread: alfa awus036H not connecting to internet, please someone help!!

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    4

    Default alfa awus036H not connecting to internet, please someone help!!

    hi i just bought my alfa AWUS036H chipset RTL8187, i tried doing the networking start command but it gives me quite a lot of errors. can someone help me with this problem please, also i have the wicd network manager open and it picks up different connection i tried to connect to my home internet after it says validating authentication , it says not connected when i know my password key is correct and i have checked itf it works with vista its completey fine, so i am not use what i should do. by the way i am using backtrack 4 dual boot

    hi, i have a alfa awus036h, which i am trying to connect to the internet in backtrack 4 final, however when i have the wicd manager open and try and connect to my network it says validating authentication the it says not connected, i have checked it on my windows it works perfectly fine? can some help me to resolve this issue
    Last edited by Archangel-Amael; 02-06-2011 at 01:09 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 06-02-2010, 06:10 PM
  2. Alfa AWUS036H internet lag:confused::confused::confused:
    By sab3awi in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2010, 02:56 AM
  3. Alfa AWUS036H can't connect to internet
    By horama in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2010, 05:12 AM
  4. connecting to internet
    By hero_106 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 12-31-2007, 09:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •