Results 1 to 2 of 2

Thread: vmware : fully emulate wlan/lan ?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1

    Default vmware : fully emulate wlan/lan ?

    Hi guys,

    On my Windows 7 as host I have VMWare with XP and BT4. Is it possible to fully simulate a wireless network so I can practice all those tutorials and howtos between the two VM's ?

    I am currently usin NAT nmap says all ports are filtered and ettercap says : no poisoning between any two...

    I hope I have correctly formulated the Q. Thank you

  2. #2
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default Re: vmware : fully emulate wlan/lan ?

    You should try it with the setting Bridged.
    Or go with Host only.
    I think that you might use the wrong IP with the NAT settings.
    Tiocfaidh ár lá

Similar Threads

  1. VMWare disk not loading WLAN
    By dikdronk in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 12-29-2009, 08:50 AM
  2. How to use Wlan in VMware?
    By InselMan in forum OLD BT3final Support
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-2009, 10:32 AM
  3. Replies: 44
    Last Post: 10-23-2008, 09:31 AM
  4. Can we emulate a wireless network on vmware??
    By freaky4321 in forum OLD Wireless
    Replies: 7
    Last Post: 07-22-2008, 10:59 AM
  5. how do i fully install BT3
    By buns234k in forum OLD Newbie Area
    Replies: 7
    Last Post: 01-31-2008, 11:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •