Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Full Install On Usb Flash Error

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13

    Default Full Install On Usb Flash Error

    I HAVE an 8 gig usb flash stick. I booted up live cd and ran install from there. With Sda1_removable and Sda as install settings. Everything seemed to install fine. It took a while to install the 2.7 gig full install but it finaly did it. When I boot off it. It goes through the lilo bootloader and then starts to boot as it should. Finaly it gets to a point where it gives me an error. Software trying to connect to hardware and keeps repeating and repeating and repeating. What can I do to get my Flash Stick to boot up properly?

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13

    Default

    Help Help Hehehe... Help Help.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    15

    Default same issue?

    Same issue, if it's stalling where begins to install USB support... but I can't post a link to my thread, but you can search on the thread called "Backtrack on USB stick gets wiped on bootup".

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13

    Default

    it gets to loading ramdisk and then keeps scrolling up and up and up. Software trying to find hardware.. NADA no boot. LIlo boots n everything fine. Till it gets to one section of bootup where it flips out and goes to shit.

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13

    Default

    Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13

    Default

    Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

  7. #7
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13

    Default

    this is the error i am getting


    RAMDISK: Couldn't find valid RAM disk image starting at 0.
    VFS: Cannot open root device "802" or unknown-block(8,2)
    Please append a correct "root=" boot option
    Kernel Panic - not syncing: VFS: Unable to mount root fs on unknown-block(8,2)

  8. #8
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13

    Default

    now I am getting this error upon install of flash stick

    "no system disk or disk error" Can someone puuuuleeeeze help me with this Thanks.

  9. #9
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13

    Default

    !@#$@#$!@#$!@#$#@#

    Anyone?

  10. #10
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    13

    Default

    heeeeeeeeeeeeelp

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •