Results 1 to 2 of 2

Thread: Tried several methods, different APs -> no luck generating IVs

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1

    Default Tried several methods, different APs -> no luck generating IVs

    Hello, i searched and tested, but i swear i don't see where the problem lies.

    First method (with no clients connected):
    1. Setup WEP open AP
    2. Started Backtrack from Stick. Tested if my card supports injecting. i got 100%.
    3. Started card in monitor mode with:
    airmon-ng start wlan0 6 (my AP is on channel 6)
    4. aireplay-ng -1 0 -e ASD -a 00:14:6C:7E:40:80 -h 00:09:5B:EC:EE:F2 mon0
    I copied the APs MAC from: airodump-ng -c 6 -w /tmp/dump --bssid 00:09:5B:EC:EE wlan0
    The aireplay-ng errors out with:

    Waiting for beacon frame (BSSID: 00:14:6C:7E:40:80) on channel 6
    No such BSSID available

    => what i concluded is: if no clients are connected to the AP the cracking does not work!

    Second method:
    1. connected 1 laptop to the ap and started Pinging google
    2. started airodump-ng -c 6 -w /tmp/dump --bssid 00:09:5B:EC:EE:F2 wlan0
    3. started aireplay-ng -2 -b 00:09:5B:EC:EE:F2 wlan0

    It finds the package, i hit Yes, it starts injecting, but the IVs dont grow..
    What am i doing wrong?!

    I tried multiple locations multiple APs...
    Any hints would be apreciated
    thanks!

  2. #2
    Member mixit's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    104

    Default Re: Tried several methods, different APs -> no luck generating IVs

    For a first attempt, use aireplay-ng -3 instead of the -2 attack...this replays ARP packets. Once everything is setup (airemon-ng listening and aireplay-ng running), you'll find an ARP packet faster if you disconnect and reconnect your other laptop on the network. There are methods for doing all this without clients. For that you'll have to do more reading. You can find nearly everything you need on the forums and here:

    http://www.aircrack-ng.org/doku.php

Similar Threads

  1. HWUG1 no luck using VMware
    By johnchain in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2009, 12:25 AM
  2. no luck with frontline.c
    By donpee in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 01-21-2009, 04:33 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-02-2008, 12:12 PM
  4. sound setup help... tried alsaconf w/ no luck
    By user17 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2007, 01:57 AM
  5. Two different WIFI cards....No Luck...NEED HELP!
    By spyder in forum OLD Newbie Area
    Replies: 14
    Last Post: 08-16-2007, 06:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •