Results 1 to 2 of 2

Thread: Apps not starting

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4

    Default Apps not starting

    Hi everyone, I had Bt4 final installed on HD, used since it was out and everything was working fine, now since I installed Rc2 apps like w3af just don't initialise... Wonder why...

  2. #2
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default Re: Apps not starting

    Perhaps you could be more vague?

    Is there an actual error message?
    Do they simply not launch?
    Do you see them in ps or top?
    What "apps like" w3af don't work?
    I'm a compulsive post editor, you might wanna wait until my post has been online for 5-10 mins before quoting it as it will likely change.

    I know I seem harsh in some of my replies. SORRY! But if you're doing something illegal or posting something that seems to be obvious BS I'm going to call you on it.

Similar Threads

  1. Where I can get the BackTrack apps?
    By darkhorn in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2010, 08:59 PM
  2. how to update apps?
    By super-6-1 in forum OLD BT3final Support
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2009, 10:21 PM
  3. pentesting web apps with xss-me...
    By mia_tech in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 07-22-2008, 10:31 AM
  4. BT3 apps on SLAX 6
    By marktj in forum OLD BT3beta General
    Replies: 4
    Last Post: 02-22-2008, 07:22 PM
  5. where are the apps for bt2...
    By mia_tech in forum OLD Newbie Area
    Replies: 4
    Last Post: 09-12-2007, 08:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •