Results 1 to 2 of 2

Thread: Hydra is just not working

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1

    Default Hydra is just not working

    Hi guys,

    I'm following the DE-ICE CDs but I am struggling with Hydra. I keep getting the following error when using the GUI or CLI options



    and it keeps on going until I've stopped it. I've done an apt-update/upgrade to no avail

    Please help!

    *ps, I am sure this is a bug because I have done everything people have suggest from these forums and elsewhere, but it's just not working

  2. #2
    Just burned his ISO darkoperator's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9

    Default Respuesta: Hydra is just not working

    Check Heorot forums:

    http://forums.heorot.net/viewtopic.p...64baa983c04255

    There is a new version available in http://freeworld.thc.org/thc-hydra/ but I don't know when updated BT package will be available.

Similar Threads

  1. Hydra not working with a wordlist
    By Muidem in forum Beginners Forum
    Replies: 14
    Last Post: 04-02-2011, 10:42 PM
  2. BT4 R2: Hydra not working with SSH?
    By Dexxra in forum Experts Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2011, 10:28 PM
  3. Hydra not working right after upgrade to 5.7
    By vanel in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 09-20-2010, 01:07 PM
  4. Hydra FTP not working
    By Dudeman02379 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 09-30-2008, 12:33 PM
  5. hydra
    By kNI-NOOOS in forum OLD Newbie Area
    Replies: 9
    Last Post: 06-09-2008, 10:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •