Results 1 to 2 of 2

Thread: How I can change refresh rate in my BT4r2 ?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1

    Default How I can change refresh rate in my BT4r2 ?

    Hi,

    I can't change my Refresh Rate. Now I have default 1280x1024 and 60 Hz. I want to have 85 Hz. I tried to install Nvidia driver but it doesn't works, Package not found. I tried to change this in xorg but something went wrong and i had Fatal error. I'm beginner with BT so tell me the easiest way to fix this problem. Greetingzz from PL

  2. #2
    Junior Member laptopz's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    55

    Default Re: How I can change refresh rate in my BT4r2 ?

    Its all about MATHS...
    You can obtain your refresh rate by dividing your horizontal scan rate by the number of horizontal pixels and multiplying the result by 0.95. So if you have a horizontal scanning rate of 75 kHz and a resolution of 1280 x 1024 then you have a refresh rate of (75 000/1024 * 0.95) which is equal to 69.5 or 70 Hz. Get a calculator and do the maths

    P.S. a 14" may have a refresh rate of 60-72Hz
    If anything can go wrong, it will....

Similar Threads

  1. TightVNC Refresh
    By Mickiey in forum OLD Pentesting
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2009, 11:51 PM
  2. Possible BT3 bug(Monitor refresh rate)?
    By Griff in forum OLD BT3final Support
    Replies: 7
    Last Post: 12-28-2008, 12:14 PM
  3. Refresh rate doesn't change...
    By rodazakrm in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 08-06-2008, 04:54 PM
  4. refresh rate and resolution problem on live cd
    By Phillyblonds in forum OLD BT3beta Software related issues
    Replies: 0
    Last Post: 12-17-2007, 09:15 AM
  5. please refresh the flux menu
    By net_runner in forum OLD Feature requests
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2007, 03:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •