Results 1 to 4 of 4

Thread: Fatal server error : no screen found in " Back Reack 4 R2 "

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1

    Exclamation Fatal server error : no screen found in " Back Reack 4 R2 "

    Fatal server error : no screen found in " Back Track 4 R2 "

    connection (error no 111) : Unable to connect to X server
    Sever error

    also No Anay " fixvesa " or fix-vesa " command work


    i am using "Acer ASPIRE 5530G Notebook "

  2. #2
    Just burned his ISO Mafaioz's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Behind you...sniffing ur wifi
    Posts
    7

    Thumbs down Re: Fatal server error : no screen found in " Back Reack 4 R2 "

    Quote Originally Posted by hak2go View Post
    Fatal server error : no screen found in " Back Reack 4 R2 "

    connectiob refused (errno 111) : Unable to connect to X server
    Sever error

    also No Anay " fixvesa " or fix-vesa " command work


    i m using "Acer ASPIRE 5530G Notebook "
    first off you really need to learn how to find the correct caracters on the keyboard and read what you have typed before hitting POST. have you tried searching the forum for solutions regarding "X issues" ?

  3. #3
    Junior Member laptopz's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    55

    Default Re: Fatal server error : no screen found in " Back Reack 4 R2 "

    first off you really need to learn how to find the correct caracters on the keyboard and read what you have typed before hitting POST
    characters....


    u need to provide some more info if u need help i.e. xorg.0.log
    If anything can go wrong, it will....

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2

    Exclamation Re: Fatal server error : no screen found in " Back Reack 4 R2 "

    Hi, there I've had this same issue running backtrack 4 R2. Previously i had ran backtrack 3 and all went well.

    When i went to run the live dvd of 4 on my HP Pavilion dv7t laptop, the grub loads everything seems fine i've went through and chosen each option in the boot menu none however lead to anything all of them resort to this error message.

    all i get is the shell, I've tried the startx command but it just spits the same error. I'm not currently home so i dont have a screenshot but i'll upload one when i get home.

Similar Threads

  1. "Fatal Module Nvidia Not Found" after R2 upgrade.
    By david802 in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-2011, 11:13 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-29-2010, 09:08 PM
  3. Fatal Server Error! No screen found...giving up
    By qwertymoron in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 08-21-2009, 05:38 AM
  4. "Fatal server error" after startx.
    By SpenzeR in forum OLD Newbie Area
    Replies: 16
    Last Post: 03-05-2009, 10:12 PM
  5. Fatal Server Error: No Screen Found (ATI)
    By Dowski33 in forum OLD BT3final Support
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2008, 05:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •