Results 1 to 7 of 7

Thread: De-authentication but no handshake occurs

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3

    Default De-authentication but no handshake occurs

    Hello Everyone,

    I was able to successfully retrieve my router's WEP key, but now I am having a difficult time hacking it with WPA-PSK protection. I am at the point where I use aireplay to de-authenticate a connected device and retrieve a handshake when it reconnects.
    Code:
    aireplay-ng -0 50 -a (BSSID) -c (connected device) wlan0
    The deauthentication process seems to work, as I notice the computer being targeted gets momentarily disconnected. However, a handshake is never recovered, even though the targeted computer reconnects. I'm not sure if it's necessary for WPA, but I ran
    Code:
    aireplay-ng --test wlan0
    and confirmed that injection is working. Does anyone know what could be causing this? Thanks in advance for your help.

    Photos

    Injection does work with my card


    De-authentication attempts


    But no handshake recovered :-(


    Additional Information

    1. Running BackTrack 4 on OSX 10.6.5 VMWare Fusion 3.1.1.
    2. Using a USB Wifi adapter with the rt73 chipset.
    3. Testing on a 2Wire 2701 HG-B router.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    22

    Default Re: De-authentication but no handshake occurs

    It can take some time to get a handshake let it run longer

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    43

    Default Re: De-authentication but no handshake occurs

    I had problems too with the aireplay command trying to de-auth. what i ended up doing was using aireplay-ng -0 2 -a{bssid} -c {mac}, looking at your output you are not getting many attacks (9/64, 8/64 etc) mine tends to be 64/64, then i run that about 2-3 times until the attacks come down to 0/64.

    Also, from experience, it depends on the wireless card you are de-authing, one of our laptops is a sony with athroes wireless card built in, that needs a full reboot to get online again, where as a samsung we have with a belkin wireless dongle will re-connect no problem.

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3

    Default Re: De-authentication but no handshake occurs

    I believe that I found the solution to my problem. I had been using a Pre release version of BackTrack, and after upgrading to BT4 R2 I was immediately able to capture a handshake. Thanks for the support!

  5. #5
    Junior Member 5cardcharlie's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Ohio
    Posts
    45

    Default Re: De-authentication but no handshake occurs

    I've found that often for me the deauth fails to produce a handshake for airodump or takes a long time when I run "--deauth 0", but works instantly when I run "--deauth 1" (which sends only one). I don't know why; perhaps the adapter misses some incoming packets when it's busy transmitting constantly.

  6. #6
    Just burned his ISO cnmlf's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    8

    Default Re: De-authentication but no handshake occurs

    is there like a CLEAR tutorial on aircrack ?
    like do 1 - 2 - 3 ... etc ... ?

  7. #7
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: De-authentication but no handshake occurs

    Yes there are "About 168,000 results" according to google.
    Might want to start with a look there. Further Going straight to the aicrack-ng website will provide more than enough info.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Similar Threads

  1. can't do a fake authentication !!!
    By 4dooo in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-2008, 04:08 AM
  2. 802.1x authentication
    By darth davidious in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2008, 02:43 PM
  3. Authentication problem
    By PLATER in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-2007, 08:42 PM
  4. Fake authentication bug!
    By climax in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 3
    Last Post: 06-08-2007, 03:09 PM
  5. Fake authentication need help
    By kaaslander in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2007, 04:52 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •