Results 1 to 2 of 2

Thread: No Client selected, you need one to attack wpa

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1

    Default No Client selected, you need one to attack wpa

    Hey Leute ich machs kurz: Wie oben beschieben, bekomme ich diese Fehlermeldung. Spoonwep funktioniert tadelos, Spoonwpa leider nicht... Ich makiere mein oder andere Netzwerke, bestätige mit der selection button, aber bekomme danach diese Fehlermedung.

    Danke im Vorraus

    PS. (Tut mir Leid bin noch ein Neuling)

  2. #2
    Moderator KMDave's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,281

    Default Re: No Client selected, you need one to attack wpa

    Quote Originally Posted by HitmanDE View Post
    Hey Leute ich machs kurz: Wie oben beschieben, bekomme ich diese Fehlermeldung. Spoonwep funktioniert tadelos, Spoonwpa leider nicht... Ich makiere mein oder andere Netzwerke, bestätige mit der selection button, aber bekomme danach diese Fehlermedung.

    Danke im Vorraus

    PS. (Tut mir Leid bin noch ein Neuling)
    Hallo und tschuess
    Tiocfaidh ár lá

Similar Threads

  1. Issues with Client Side Attack: PDF exploit
    By StormXt in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 11-22-2010, 05:52 AM
  2. Crazy future client WEP attack idea
    By Lucifer in forum Experts Forum
    Replies: 29
    Last Post: 03-06-2010, 07:47 PM
  3. RST packet attack from Client
    By Cryptid in forum OLD Specialist Topics
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-2009, 10:04 AM
  4. mass client attack - ettercap filter
    By BigMac in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 07-20-2008, 12:11 AM
  5. Not Getting ARP requests in No client attack
    By musik4u66 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 01-03-2008, 03:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •