Results 1 to 3 of 3

Thread: wireless - wlan0 no such device

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2

    Default wireless - wlan0 no such device

    Hi,
    I have a problem with windows 7 , VMware,
    BT4-final and usb wireless card tp-link wn321g

    when I type lsusb I see that the card is shown "Ralink corporation..."
    when I type iwconfig I get "wlan0 no such device"
    when I type /etc/init.d/networking start I get "failed to up wlan0 - no such device"
    when I type airmon-ng start wlan0 I see that there is nothing under interface or device or anything.

    What Can I do?
    Please help me

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1

    Default Re: wireless - wlan0 no such device

    ummm I have the same problem :( :( ,,,,,please if u figure it out :confused: write it here so we can get it too
    :)

  3. #3
    Very good friend of the forum killadaninja's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    London, United Kingdom.
    Posts
    526

    Default Re: wireless - wlan0 no such device

    Are you sure you are connecting your device to your VM and not the host?
    Whilst your VM is running physically reconnect the device, VM should give you a notice something like, "A device is about to be unplugged from the host to this vm", after this check the bottom of the VM screen to see if that particular device is highlighted, if it is not right click on the icon and choose disconnect from host and connect to VM. Try this step a few times it can be a little buggy.
    Sometimes I try to fit a 16-character string into an 8–byte space, on purpose.

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 10-03-2010, 05:09 PM
  2. Wlan0 device and mouse suddently no more available
    By 11111 in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2010, 05:04 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 03-27-2010, 12:56 AM
  4. Asus eee 701 (4g) Wireless Card (wlan0)
    By Wrecky D. in forum OLD BackTrack 4 NON working hardware
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2009, 09:31 PM
  5. [FakeAP.pl] SET Failed on device wlan0
    By some1 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 06-10-2007, 03:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •