Results 1 to 2 of 2

Thread: USB Installation problem :-( Again

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2

    Default USB Installation problem :-( Again

    Hello,

    I am sorry that my first post here is about simple installation, but I didn't found similar problem as I have here.
    I am working on laptop ASUS A6Km (pre installed XP) I used Patriot 8GB USB. I managed boot load via Unetbootin and Universal USB Installer.
    When I boot with Unetbootin It pops up the blue menu where can I choose If I want to run default, 800x600, text mode, live cd etc
    If I choose any of them it lags in 1 sec and nothing change no text just that freezed blue menu.
    If I use Universal USB installer - it pops up original BT4 menu whre I can choose same things. If I choose something graphical It freeze same as Unetbootin. But when I try text mode only it gives me theese two lines and then freeze.

    [Linux-bzImage, setup=0x3000, size=0x4760d0]
    [Linux-initrd @ 0x3f798000, 0x828d95 bytes]

    I was wondering to flash bios for new one . But there is no newer version on asus web site.
    The flash is formated as FAT32.
    Strange is that it works perfectly on my second laptop Toshiba Tecra and also on WMware.
    Does anybody has idea how to solve this?
    Thanks a lot

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1

    Default Re: USB Installation problem :-( Again

    Check your file, it may have not downloaded properly. Use Hashcalc to do a MD5 checksum.
    I had the same problem as you do, but I downloaded the ISO again, and it worked.

Similar Threads

  1. having a problem with installation
    By memo2009 in forum OLD BackTrack 4 Software Related Issues
    Replies: 6
    Last Post: 09-25-2009, 06:44 PM
  2. Problem with installation of bt4
    By ABQBY2 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2009, 07:26 PM
  3. Installation problem
    By CycloneTH in forum OLD Latest Public Release - BackTrack4 Beta
    Replies: 6
    Last Post: 05-26-2009, 09:51 AM
  4. BT3 installation Problem
    By 3rror in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2008, 06:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •