Results 1 to 2 of 2

Thread: NMap - Devices Connected to an AP

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    6

    Default NMap - Devices Connected to an AP

    Hiya folks. Hope everyone has had a good Sunday.

    So I have been "playing around" with the Aircrack suite for a few months now on an ad-hoc basis, testing it against my router at home altering the settings etc and I seem to have cracked it now (literally). My ultimate aim is to try and self-teach myself a little on penetration testing and so I want to move on to the next step now.

    On my home network at home, I have a PS3, a desktop computer and a laptop. Similarly, I have a further laptop that I am using to run BT4 on it. What I am hoping to do now is to move onto exploring what devices are on a wireless network (AP) and I believe that NMap is the tool for this.

    Now, in order to run NMap, can I authenticate through Aircrack (Airplay) to the AP or do I have to connect to the AP through another means?

    Thanks in advance for your time folks

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: NMap - Devices Connected to an AP

    Well now if you are not connected to the network how in the world are you gonna access resources on the network?
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Similar Threads

  1. Airmon-ng not seeing any of my devices .
    By snakex in forum Beginners Forum
    Replies: 7
    Last Post: 04-15-2010, 11:41 PM
  2. Wireless USB Devices
    By Googolplex in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 12-04-2008, 07:31 AM
  3. Port Knocking or Connected Media Devices.
    By anathema in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-30-2007, 05:49 PM
  4. Do USB GPS devices work on BT2?
    By andyem in forum OLD Newbie Area
    Replies: 6
    Last Post: 09-01-2007, 12:10 AM
  5. 2 HDA4 devices
    By Mr-Protocol in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 04-19-2007, 02:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •