Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: ...:::sLiPpErY's Rogue AP Creator Script:::...

Hybrid View

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    64

    Post ...:::sLiPpErY's H4X0R tOoL:::...

    PLEASE SEE THIS LINK - http://www.backtrack-linux.org/forum...4x0r-tool.html

    Disregard all the posts in this thread and direct your attention to the above link
    Last edited by sLiPpErY; 12-11-2010 at 03:23 PM. Reason: Things change...

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    267

    Default Re: ...:::sLiPpErY's Rogue AP Creator Script:::...

    Will see if I can test it, but what's up with the link obfuscation?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    64

    Default Re: ...:::sLiPpErY's Rogue AP Creator Script:::...

    MY BLOG


    For future updates I won't clog up this forum anymore, come check it out at my blog and comment, I think it will also be alot faster...

    Just added a lot more tools.

    Note: I will work on what you request on my blog in comments.
    Last edited by sLiPpErY; 10-15-2010 at 10:10 PM.

  4. #4
    Member CKing's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    downtown, riverfront
    Posts
    83

    Default Re: ...:::sLiPpErY's Rogue AP Creator Script:::...

    Didn't try it out but I would like to see a "If this is your IP, gateway, ect press enter, if not, enter correct value"

    "airbase-ng -P -C 30" doesnt really force clients to connect, a more forceful approach would be deauthing clients on the channel of the rouge ap as well. I might also create a list of common essids to broadcast since I believe recent windows updates have stopped probing for networks but listen for known essids instead.

    Line 114: I think you meant force instead of make.

    Great script, theres a good chance I will adopt this in favour of my own. Dont take my critisizement the wrong way, you did an awesome job. You would be very valuable as a volunteer to the free wpa cracking scene</hint>
    A true gentleman, a good hearty guy.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    64

    Wink Re: ...:::sLiPpErY's Rogue AP Creator Script:::...

    MY BLOG


    For future updates I won't clog up this forum anymore, come check it out at my blog and comment, I think it will also be alot faster...

    Just added a lot more tools.

    Note: I will work on what you request on my blog in comments.
    Last edited by sLiPpErY; 10-15-2010 at 10:10 PM.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    267

    Default Re: ...:::sLiPpErY's Rogue AP Creator Script:::...

    I was referring to the HxxP
    Anyhow I will test this in about two weeks, when my new wifi adapter ships (2000mW thingie from dealextreme with dual antennas and rtl8187l chipset, so should be good).

  7. #7
    Member CKing's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    downtown, riverfront
    Posts
    83

    Default Re: ...:::sLiPpErY's Rogue AP Creator Script:::...

    You broke your link...
    Change log?
    New attack feature request: spoof router config login to steal credentials.
    A true gentleman, a good hearty guy.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    64

    Default Re: ...:::sLiPpErY's Rogue AP Creator Script:::...

    MY BLOG


    For future updates I won't clog up this forum anymore, come check it out at my blog and comment, I think it will also be alot faster...

    Just added a lot more tools.

    Note: I will work on what you request on my blog in comments.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    32

    Default Re: ...:::sLiPpErY's Rogue AP Creator Script:::...

    Lines 946 & 949 should be changed to "sniffmenu" and "attackmenu" instead of "sniff" and "attack".

    Shouldn't you start your 'tools' on $WIFACE instead of $IFACE in sniffmenu() if you are building a RogueAP?

    Same thing applies for Ettercap, shouldn't it be started on $WIFACE if you are building a RogueAP?

    -- Tom

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    64

    Default Re: ...:::sLiPpErY's Rogue AP Creator Script:::...

    1. No they shouldn't as I already have sniffmenu and attackmenu, but this started off as a rogue ap script only, it has evolved since then and I now have attackap sniffap and attacksn and sniffsn for now...

    2. I'm not sure I'm following... $IFACE is your internet connected $WIFACE is your wireless and $MIFACE is your monitor interface and at0 is your rogue ap interface...

    3. I don't understand what your saying, I do... but I don't... at0 is what airbase creates, reason why it's not a variable and u need to use that with ettercap... because that is your rogue ap.

    I'm sorry long day, I may not be understanding, I'll drink a few beers and re-read.
    Last edited by sLiPpErY; 10-19-2010 at 09:33 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. What's the hell with my Rogue AP's Script ?
    By Carto_ in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2010, 01:44 PM
  2. rogue AP + MITM (tutorial or script request)
    By Lucifer in forum Beginners Forum
    Replies: 8
    Last Post: 04-12-2010, 12:40 AM
  3. worldlist creator?
    By roonie in forum OLD Wireless
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2010, 11:55 PM
  4. TS2 CrashChannel Creator
    By imi-tat0r in forum OLD Programming
    Replies: 25
    Last Post: 07-28-2008, 07:21 AM
  5. bt logo creator
    By shamanvirtuel in forum OLD Feature requests
    Replies: 12
    Last Post: 01-04-2008, 01:32 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •