Results 1 to 3 of 3

Thread: Changing Audio Device in backtrack 4

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2009
    Posts
    4

    Default Changing Audio Device in backtrack 4

    Here is my problem:
    Backtrack recognizes both my intel audio chipset and my headset, I don't have speakers so I need the audio to come out of my headset. I know it is recognized because I checked (image below)

    Does anyone know how I can make it so the audio comes from my headset headphones instead of the outputs on my card?

    P.S. I know this seems like a really newbie question, because it is. Sorry fellas. I did search for the answer but all I got were "no sound after install" type finds. Thanks again.


  2. #2
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default Re: Changing Audio Device in backtrack 4

    I'm a compulsive post editor, you might wanna wait until my post has been online for 5-10 mins before quoting it as it will likely change.

    I know I seem harsh in some of my replies. SORRY! But if you're doing something illegal or posting something that seems to be obvious BS I'm going to call you on it.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2009
    Posts
    4

    Default Re: Changing Audio Device in backtrack 4

    Thank you for the post. I do have the pulse audio chooser installed, but for some reason, when I click it, nothing happens. It's like the app inst even there.

    I tried alt+f2 and using padevchooser and that didn't work either...

    Thank you for the help, but it seems I need more hah.

Similar Threads

  1. Problema Audio dopo istllazione backtrack 4
    By virus89a in forum Discussioni Generali
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2009, 02:09 PM
  2. Audio transmission device: Antenna Mod?
    By AnActivist in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-01-2009, 06:40 AM
  3. hello whats the audio format for backtrack
    By MidNight_Thomas in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 08-08-2008, 04:03 AM
  4. Problems with NeoMagic 256 audio device on IBM ThinkPad 600E
    By PytonPago in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2008, 12:24 PM
  5. Changing the amount of "cylinders" on a USB device?
    By BackNoob2 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 04-29-2007, 09:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •