Results 1 to 6 of 6

Thread: AWUS036NH + BT4 R1 easy solution

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2

    Default AWUS036NH + BT4 R1 easy solution

    Hello,

    Sorry for my english

    I found a solution to get working AWUS036NH (2watts) without installing drivers/patchs.
    Tested on 2 computers: desktop and laptop, on laptop the display it slow but its works on desktop its work perfectly. (Artsd uses to much CPU, dont know why, but if I terminate it the card will not works... I tried to terminate it AFTER airodump comand the display become correct and the card still works)

    1) Get the last BT4 R1 ISO version
    2) Create virtual machine in VMWARE with this ISO (Tested on 7.0.1-227600)
    3) After You have starded monitor mode use monX (not wlanX) because it will not works (using wlanX works on old BT but not with BT4 R1)

    Tested injection/wep cracking averything works fine



    On my laptop I have a new VMWARE so maybe is the raison of slow display I dont know, on my desktop I have 7.0.1-227600.

    I have also tested the BT4 R1 VMWARE version and its not works, tested ISO with cd/usb boot, not works.

    But, ISO mounted in vmware works, dont know why.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    short cyber alley
    Posts
    29

    Default Re: AWUS036NH + BT4 R1 easy solution

    Quote Originally Posted by Cromoly View Post
    Hello,

    Sorry for my english

    I found a solution to get working AWUS036NH (2watts) without installing drivers/patchs.
    Tested on 2 computers: desktop and laptop, on laptop the display it slow but its works on desktop its work perfectly. (Artsd uses to much CPU, dont know why, but if I terminate it the card will not works... I tried to terminate it AFTER airodump comand the display become correct and the card still works)

    1) Get the last BT4 R1 ISO version
    2) Create virtual machine in VMWARE with this ISO (Tested on 7.0.1-227600)
    3) After You have starded monitor mode use monX (not wlanX) because it will not works (using wlanX works on old BT but not with BT4 R1)

    Tested injection/wep cracking averything works fine



    On my laptop I have a new VMWARE so maybe is the raison of slow display I dont know, on my desktop I have 7.0.1-227600.

    I have also tested the BT4 R1 VMWARE version and its not works, tested ISO with cd/usb boot, not works.

    But, ISO mounted in vmware works, dont know why.
    good to know that there are other ways for this card to work on bt.
    did you also checked the tx power output if yes, let us know the results please.

  3. #3
    Good friend of the forums gunrunr's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    shining my spoon
    Posts
    265

    Default Re: AWUS036NH + BT4 R1 easy solution

    1) Get the last BT4 R1 ISO version
    2) Create virtual machine in VMWARE with this ISO (Tested on 7.0.1-227600)
    3) After You have starded monitor mode use monX (not wlanX) because it will not works
    i thought that's what you normally do, that's the whole idea of having your card in monitor mode in the first place
    why wouldn't you use mon0?
    Wielder of the spoon of doom
    Summercon, Toorcon, Defcon, Bsides, Derbycon, Shmoocon oh my
    Come hang out with hackers on twitter @gunrunr556

  4. #4
    Good friend of the forums Eatme's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Socks5
    Posts
    308

    Default Re: AWUS036NH + BT4 R1 easy solution

    thats because, R1 includes the patches and drivers already....
    Wiffy-Auto-Cracker - was the best thing that ever happen to me. :) Wo0oT :)
    AWUSO36H_500mW_5dBi Antenna

  5. #5
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2

    Default Re : AWUS036NH + BT4 R1 easy solution

    AWUS036NH not works out-of-the-box with R1, its detected but cant inject and some ppl get some errors when they put it in monitor mod.

    Please dont say it works if you dont have this card or havent tested it with R1

    The solution I found to get it works without installing drivers/patch it to mount the ISO version with VMware. But the card not works with the same ISO started from USB/CD

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    135

    Default Re: Re : AWUS036NH + BT4 R1 easy solution

    I'm with gunrunr on this one.

Similar Threads

  1. any update for AWUS036NH for bt4 R1 + 1 Q
    By shadi in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-2010, 01:43 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 08-25-2010, 07:48 AM
  3. awus036nh does it work or not?
    By spezticle in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2010, 04:06 AM
  4. getting AWUS036NH to work in BT4
    By ComputerDoctor in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-18-2010, 12:45 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •