Results 1 to 3 of 3

Thread: BackTrack installation doesn't show hda

Threaded View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2

    Question BackTrack installation doesn't show hda

    I booted BackTrack 4 R1 from USB...
    then run GParted and it showed all right
    hda
    hda1 (NTFS)
    hda2 (ext3)
    sda
    sda1 (NTFS)
    sda2 (NTFS)
    sda3 (NTFS)
    sda4 (NTFS)
    sdb
    sdb1 (NTFS)

    but when I run installation (install.sh)
    it shows only
    sda
    sda1 (NTFS)
    sda2 (NTFS)
    sda3 (NTFS)
    sda4 (NTFS)
    sdb
    sdb1 (NTFS)

    but I want to install on hda2
    Last edited by davispuh; 09-05-2010 at 12:13 AM.

Similar Threads

  1. WiFi should work , but doesn't even show up : HELP !
    By lilspanyol in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 01-18-2010, 03:05 AM
  2. Airmon-ng doesn't show anything?
    By Pietpatat in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 10-26-2009, 12:07 AM
  3. how to get my usb to show up in backtrack 4 beta iso
    By davewickett in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2009, 10:07 PM
  4. Why doesn't the station show in Backtrack?
    By eLiT3SnIpEz in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 06-16-2009, 09:18 PM
  5. backtrack 3 doesn't work
    By imported__code_ in forum OLD Newbie Area
    Replies: 7
    Last Post: 10-01-2008, 09:12 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •