Results 1 to 2 of 2

Thread: Alfa AWUS036H lost sensitivity

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    9

    Default Alfa AWUS036H lost sensitivity

    So I have been using an 24 dbi antenna along with a trusty old Alfa AWUS036H for about a year now. For LAN connection I have used it to connect to an AP which is half a mile away. I stopped using it about 2 months ago, so recently I needed to use it and set it up exactly how I have previously (same antenna location and cable).

    So to my surprise I can barely even see the AP (when before I could get solid good signal). In airodump-ng I barely pick up even a few beacons. So I am trying to figure this out, is it possible the Alfa card lost sensitivity? Or any other way I lost the output power the card had?

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2

    Default Re: Alfa AWUS036H lost sensitivity

    what version of backtrack are you using? did you upgrade to R1? that might be the problem.

Similar Threads

  1. where to get the ALFA awus036h?
    By flyingfree9 in forum Beginners Forum
    Replies: 11
    Last Post: 04-17-2010, 08:22 PM
  2. ALFA (AWUS036H) help
    By fossilk1 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 02-28-2009, 07:35 PM
  3. Possible Bug Alfa AWUS036H
    By fload in forum OLD BT4beta Bugs and Fixes
    Replies: 4
    Last Post: 02-22-2009, 04:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •