Results 1 to 2 of 2

Thread: medusa module problems

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2

    Default medusa module problems

    ok so i have tried installing medusa several different ways and i still cant get the modules to loadup...help plz

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: medusa module problems

    This problem is being worked on.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Similar Threads

  1. Medusa 2.0
    By SWFu64 in forum Tool Requests
    Replies: 0
    Last Post: 02-18-2010, 01:17 AM
  2. Com on air and missing module - Module.symvers
    By imported_ASTRAPI in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2009, 06:02 AM
  3. Atheros 5005G Problems with Module Injection
    By phrost in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 11-29-2008, 03:27 AM
  4. medusa on bt2
    By G-Unot101 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2008, 11:54 AM
  5. ATI Module problems
    By mrxg4 in forum OLD LiveCD Support
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2007, 06:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •