Results 1 to 4 of 4

Thread: BT4 help needed please...

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    12

    Default BT4 help needed please...

    Im using BT4 in VMWARE and everythin is ok, however, whenever I try to run the airmon-ng to view my wireless device name, it says chipset driver but it wont give me the wireless card device name. Any sudgestions on this?

    Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    135

    Default Re: BT4 help needed please...

    This Question has been asked numerous times. By using the search feature, you would be able tp answer your own question. If you're not using a supported USB wireless adaptor, then you're sh*t outta luck

  3. #3
    My life is this forum Barry's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,817

    Default Re: BT4 help needed please...

    Of course, if you really wanted to have some fun, go to Wal-Mart late at night and ask the greeter if they could help you find trashbags, roll of carpet, rope, quicklime, clorox and a shovel. See if they give you any strange looks. --Streaker69

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    12

    Default Re: BT4 help needed please...

    Hi guys,

    Sorry for the inconvenience but I was not able to find an answer in Google, Youtube or here in the search.

    I work on IT so I have an Idea of what I,m trying to do. Im sure is something stupid or just and easy setting that I,m missing.

    Here is what I tried.

    I ran the VMware as NAT and also Bridget and still can get my wireless card to show up, it only says Interface Chipset Driver. I'm able to access the internet through BT so I really don't know why is not showing the interface name with the airmon-ng command.

    If someone can assist me with this I will highly appreciated. I build a lab at home and this is the only setting that is preventing me to accomplish my goal.

    Thanks in advance!

Similar Threads

  1. some help needed
    By dommelsch in forum Beginners Forum
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2010, 01:27 PM
  2. little info needed please
    By xl_wraith_lx in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2010, 08:56 AM
  3. Help needed plz...
    By darkshad0w in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2009, 06:24 AM
  4. Help needed
    By Mugger in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 01-17-2008, 02:44 AM
  5. Help needed
    By jun-jin in forum OLD Newbie Area
    Replies: 17
    Last Post: 09-01-2007, 07:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •