Results 1 to 2 of 2

Thread: BT4 and netgear routers

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1

    Default BT4 and netgear routers

    does anyone know if their are any tools in bt4 or even available to find out the login password for wireless routers without resetting the hardware to its default values?

    cheers

    andy

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: BT4 and netgear routers

    I mean really?
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

Similar Threads

  1. Enabling Telnet Console on Certain Netgear Routers
    By larryhaja in forum OLD BackTrack3 Howtos
    Replies: 16
    Last Post: 01-31-2010, 10:38 AM
  2. once again about routers
    By 83stpl@y3r in forum OLD Pentesting
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2009, 10:17 PM
  3. D-Link DIR-45x routers
    By lawsanx in forum OLD Wireless
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2008, 02:26 PM
  4. Sky Routers WPA
    By samsung in forum OLD Wireless
    Replies: 15
    Last Post: 05-31-2008, 09:15 AM
  5. hydra & routers
    By purehate in forum OLD Tutorials and Guides
    Replies: 59
    Last Post: 04-30-2008, 12:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •