Results 1 to 2 of 2

Thread: Changing the Display Resolution when booting via LiveMode

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1

    Default Changing the Display Resolution when booting via LiveMode

    Hi Guys,

    i've a bootable USB stick which contains Backtrack4, but there is still one problem after booting on my homePC. Its just auto-configuring a resolution of 13xx * 7xx but i need a different resolution.

    Why is it so hard to find out where to change the resolution? I haven't found it yet.

    Can you guys help me with a constructive post (no "use google blabla because i've used it and have found nothing to solve my problem so far)


    sincerely

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1

    Default Re: Changing the Display Resolution when booting via LiveMode

    to the bottom right you'll see a blue screen icon with two arrows pointing diagonally on it, click on that and you should be able to change to the screen size which are support by your hardware.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 01-22-2010, 10:44 PM
  2. Changing Resolution changes font size as well
    By Neo23x0 in forum OLD BackTrack 4 Bugs and Fixes
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2009, 04:01 AM
  3. Display Configuration (resolution)
    By pandrey in forum OLD BT4beta Bugs and Fixes
    Replies: 5
    Last Post: 04-20-2009, 12:41 AM
  4. Changing resolution on BT, problem with Rt61
    By miksle in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 11-06-2007, 08:20 AM
  5. changing backtrack resolution..
    By mia_tech in forum OLD Newbie Area
    Replies: 7
    Last Post: 10-28-2007, 03:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •