Results 1 to 5 of 5

Thread: Boot problem

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2

    Default Boot problem

    Hello i try to boot BT2 from the cd, but it stops in the beginning in the "Boot\vmlinuz......"
    I use auditor and backtrack 1 and i have only to use the acpi=off or the noacpi to start the Live CD, but in BT2 all the commands like acpi=off noacpi and nopcmcia dont work
    Help me please
    And sorry for the bad english
    I have a Acer 1652 with Intel 2200bg

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    73

    Default

    Have you verified MD5?

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2

    Default

    yes it works on other PC's

  4. #4
    My life is this forum thorin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,629

    Default

    Is the problem machine Dual CPU/Core or HyperThreading?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    32

    Default

    I have been using BT2 no problems at all.

    I have a DELL Latitude 610 using a netgear WG511T as recommended by someone on another forum.

    I run directly from CD the boot process gets to the the USB device & then seems to hang.

    As i said I have been running the previous version off a live CD i was intending to do the same.

    Any Ideas ??

    Cheers

    Dave

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •