Results 1 to 4 of 4

Thread: Intel 82577lm is not detected

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    40

    Default Intel 82577lm is not detected

    I use BT4-final + Lenovo t410. My Lan NIC Intel 82577lm is not detected by BT. I found hints to use the e1000e-1.1.2 driver. I tryed to setup it but it don't work.

    make install error:



    Code:
    Symbol version dump /usr/src/linux-source-2.6.30.9/Module.symvers
    is missing
    
    ...
    ...
    makte: *** No rule to make target '../e1000e.7', needed by 'e1000e.7.gz'. Stop.
    Is there a webpage were I can search the files included in the deb packages?

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1

    Default Re: Intel 82577lm is not detected

    I have a dell6410 with a similar issue. From the command pompt please try to "mod probe e1000e". Then run dmesg. I'd like to see what log output you get from loading the module. In my case I get what looks like a successful load. I just don't get a dev interface created.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2

    Default Re: Intel 82577lm is not detected

    hi all,

    I cannot get my Intel gigabit network card to work either.
    I am running Back Track 4 on a Lenovo T510
    There is no result/match when I run
    "modprobe e1000e"
    My Ethernet controller: Intel Corporation 82577LM Gigabit NIC
    Did either of you get this card working under BT4
    Thanks
    J
    Last edited by jsingh9; 06-29-2010 at 12:46 PM.

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1

    Default Re: Intel 82577lm is not detected

    I also can not get the ethernet card up on my HP Elitebook 8740w

    I tried the modprobe e1000e, no luck

    How do I tell what version of the e1000e i have and how do I update to the newest version?

    PHP Code:
    lspci grep Ethernet 
    00
    :19.0 Ethernet ControllerIntel CorporationUnknown device 10ea (rev 06
    Thanks,
    Jason

Similar Threads

  1. Intel wireless 3945abg card not detected!
    By kokko in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 11
    Last Post: 08-12-2008, 05:36 AM
  2. DV9000 laptop, Intel 3945 isn't detected!
    By mindthomas in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 04-30-2008, 05:31 PM
  3. intel pro100/ve not detected
    By sin_gage in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 12
    Last Post: 12-04-2007, 06:33 PM
  4. Intel Wireless card not detected
    By algirard8 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 6
    Last Post: 11-19-2007, 10:07 AM
  5. Intel 2200BG not detected?
    By unusualbob in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 09-23-2007, 08:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •