Results 1 to 5 of 5

Thread: Help With My Lan Card

  1. #1
    Just burned their ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    9

    Default Help With My Lan Card

    Hello im new around back track but been using Ubuntu for several months somehow when i installed backtrack 4 on my pc it doesnot enable my eth0 card which is it intell pro\100 ve i dk why i preformed those commands and those are the results i got

    lspci

    00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82865G/PE/P DRAM Controller/Host-Hub Inte
    rface (rev 02)
    00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82865G Integrated Graphics Controller (rev 02)
    00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Contr oller #1 (rev 02)
    00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Contr oller #2 (rev 02)
    00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Contr oller #3 (rev 02)
    00:1d.3 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Contr oller #4 (rev 02)
    00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB2 EHCI Cont

    roller (rev 02)
    00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev c2)
    00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) LPC Interface Brid ge (rev 02)
    00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation 82801EB (ICH5) SATA Controller (rev 02)
    00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) SMBus Controller (rev 0 2)
    00:1f.5 Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) A C'97 Audio Controller (rev 02)
    01:08.0 Ethernet controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) integrate d LAN Controller (rev 02)



    root@bt:~# ifconfig
    eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:16:e6:3c:76:9b
    UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
    RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:1000
    RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

    lo Link encap:Local Loopback
    inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
    UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
    RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
    collisions:0 txqueuelen:0
    RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)







    root@bt:~# modprobe -s e100
    root@bt:~# modprobe e100
    FATAL: Module e100 not found.


    thx inadvance

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: Help With My Lan Card

    Try
    # /etc/init.d/networking start
    See also the sticky in the how-to section for more info.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  3. #3
    Just burned their ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    9

    Default Re: Help With My Lan Card

    i guess i aready did that from the menu start networking no change occur
    is it a dead end?

  4. #4
    Just burned their ISO
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    9

    Default Re: Help With My Lan Card

    nothin happens u know its like when u disable ur connection on windows even the activity light doesnot blink on my router but every thin i hooked up and so cool
    i tried to start using menus and nothin happen is it a dead end ?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    80

    Default Re: Help With My Lan Card

    try

    # dhclient
    proud user of backtrack-ng and aircrack-linux

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-13-2009, 10:02 AM
  2. W/L card not injecting but is in supported card list
    By Aiban in forum OLD Newbie Area
    Replies: 6
    Last Post: 12-03-2008, 06:06 AM
  3. BT2 - Netgear WG311T PCI Card - card not available
    By chickendipper in forum OLD Newbie Area
    Replies: 2
    Last Post: 02-25-2008, 03:48 PM
  4. Cardbus Card to Express Card adapter - working?
    By heinzb in forum OLD Newbie Area
    Replies: 7
    Last Post: 07-04-2007, 10:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •