Results 1 to 6 of 6

Thread: My laptop can not load BT4. Please help.

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4

    Default My laptop can not load BT4. Please help.

    I tried to start upload BT4 on my laptop Lenovo Z560, OS Windows 7. I typed startx and not loading up a windows. Please help.


  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: My laptop can not load BT4. Please help.

    Funny you took a picture of your screen and covered your face with your hand.
    Next time you can try # import
    Anyrate might want to tell us a bit about your graphics card.
    Last edited by Archangel-Amael; 07-23-2010 at 08:13 PM.
    To be successful here you should read all of the following.
    ForumRules
    ForumFAQ
    If you are new to Back|Track
    Back|Track Wiki
    Failure to do so will probably get your threads deleted or worse.

  3. #3
    Administrator sickness's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Behind the screen.
    Posts
    2,921

    Default Re: My laptop can not load BT4. Please help.

    First of all we need some details.
    Tell us:
    1. Is this a HDD install or are you booting from Live CD ?
    2. Could you please check lspci to see if your video card is there ?
    3. What video card do you have ?
    4. Try the following commands:
    Code:
     dpkg-reconfigure xserver-xorg
    or
    fix-vesa
    Back|track giving machine guns to monkeys since 2007 !

    Do not read the Wiki, most your questions will not be answered there !
    Do not take a look at the: Forum Rules !

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by sickness View Post
    First of all we need some details.
    Tell us:
    1. Is this a HDD install or are you booting from Live CD ?
    2. Could you please check lspci to see if your video card is there ?
    3. What video card do you have ?
    4. Try the following commands:
    Code:
     dpkg-reconfigure xserver-xorg
    or
    fix-vesa
    Thanks for replied. I boot from live DVD, My video card build on board, I checked in device manager i see it is Intell HD graphic.
    I tried Boot from BT3 it load good. Only not load from BT4 even i tried from beta to final, all not luck to load to the windows.

    Quote Originally Posted by vietseal View Post
    Thanks for replied. I boot from live DVD, My video card build on board, I checked in device manager i see it is Intell HD graphic.
    I tried Boot from BT3 it load good. Only not load from BT4 even i tried from beta to final, all not luck to load to the windows.
    No one can help me?
    Last edited by lupin; 07-29-2010 at 01:42 AM. Reason: Merging.

  5. #5
    Super Moderator lupin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,943

    Default Re: My laptop can not load BT4. Please help.

    sickness asked you to try the lspci command to find the name of your card and to try two other commands. Perhaps do that before bumping this thread again.
    Capitalisation is important. It's the difference between "Helping your brother Jack off a horse" and "Helping your brother jack off a horse".

    The Forum Rules, Forum FAQ and the BackTrack Wiki... learn them, love them, live them.

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4

    Default Re: My laptop can not load BT4. Please help.

    Quote Originally Posted by lupin View Post
    sickness asked you to try the lspci command to find the name of your card and to try two other commands. Perhaps do that before bumping this thread again.
    Thank Sickness and lupin, I tried type at command line is fix-vesa and it worked.

    Thanks for all your help.

Similar Threads

  1. can't load GUI
    By lollerhat in forum Beginners Forum
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2010, 11:43 PM
  2. Can't Load Startx GUI
    By moldy in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 4
    Last Post: 08-07-2009, 05:05 PM
  3. Cannot load BT
    By digiuk in forum OLD BT3final Support
    Replies: 11
    Last Post: 09-23-2008, 05:55 PM
  4. Can't load ANY OS.
    By imported_HaZaRD in forum OLD General IT Discussion
    Replies: 25
    Last Post: 11-23-2007, 10:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •