Results 1 to 4 of 4

Thread: BCM4318 doesn't work?

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9

    Default BCM4318 doesn't work?

    In BT2.0 final, i can't get my integrated bcm4318 card to work. Laptop is Acer 5024WLMi, and the BT detects the card and puts it into "monitor" mode.

    Iwconfig shows the card and lspci shows Broacom BCM4318 AirForce One 54g adapter....

    I run Kismet and it detects the card and start "scanning".

    But it can not find any network.

    Same thing with airodump-ng

    The Wlan interface is eth1.

    How to get kismet to work with this card?

    Thanks!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    117

    Default

    all i had to do to get my wireless card to work was install back track. i use the wireless assistant to connect to my ap, it brings up the interface automatically when started. try that, other than that i dont have any ideas. im pretty much a n00b to backtrack.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9

    Default

    Well i did install bt to a hdd, but when run kwifimanager it can not find any wlan networks...

    even iwlist eth1 scan doesn't find anything.....

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2

    Default

    The BCM4318 can work whithout any more.

    I have a ASUS A6Km and run

    if you conect the computer without network cable connected the bcm4318 interface are eth0 else has named eth1 ( WTF?¿?¿? )

    without net cable make this

    bt ~ #
    ifconfig eth0 down
    ifconfig eth0 up
    iwlist scan


    its all

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •