Results 1 to 3 of 3

Thread: Atheros set up problem wg511t

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    12

    Default Atheros set up problem wg511t

    Hello group,
    I had just burned a copy of BT2 and I am having problem getting my wg511t set up so I can use kismet or aerodump. I used to do this with BT1:

    ifconfig ath0 up
    iwconfig ath0 mode monitor
    airodump-ng --ivs bssid 00:11:50:3B:FD:89 -w /mnt/sda1_removable/new/captured -c 6 ath0

    In BT2 I get the following errors:

    bt ~ # ifconfig ath0 up
    bt ~ # iwconfig ath0 mode monitor
    Error for wireless request "Set Mode" (8B06) :
    SET failed on device ath0 ; Invalid argument.
    bt ~ # airodump-ng --ivs bssid 00:11:50:3B:FD:89 -w /mnt/sda1_removable/new/captured -c 6 ath0
    ioctl(SIOCSIWMODE) failed: Invalid argument
    Error setting monitor mode on ath0

    Im lost now. Any help will be appreciated!

    Nandy

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    242

    Default

    box ~ # airmon-ng start wifi0 11


    Interface Chipset Driver

    wifi0 Atheros madwifi-ng
    ath0 Atheros madwifi-ng VAP (parent: wifi0)
    ath1 Atheros madwifi-ng VAP (parent: wifi0) (monitor mode enabled)

    Use ath1.

    New driver features. You need to check out http://madwifi.org/ under User Documentation and Support to be able to take advantage of them. It's more complicated but has many interesting new features. It's worth spending a few hours reading all the links at the above page, if you want to get the most out of your card.

    This has also been covered here many times, btw.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    12

    Default

    Thanks for the help. I seach with google and was not able to see anything that it worked.

    Nandy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •