Results 1 to 4 of 4

Thread: Problems on Install

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2

    Default Problems on Install

    Hi all i have a problem when i try to install BackTrack
    i get this error

    bufer l/0 error on device Sro,logical block 76360
    please help
    sorry for my bad language i'm from Romania

    Seagate 7200 RPM
    Last edited by trapcod3; 07-05-2010 at 08:03 PM.

  2. #2
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: Problems on Install

    Not a bug, moved.
    OP it will be hard for us to help you if you don't provide more info about the type of hardware you are using.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2

    Default Re: Problems on Install

    Quote Originally Posted by Archangel-Amael View Post
    Not a bug, moved.
    OP it will be hard for us to help you if you don't provide more info about the type of hardware you are using.

    Seagate 250GB 7200 rpm

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    79

    Default Re: Problems on Install

    I think I may have found the problem

    Buffer I/O error on device sr0.......

    It appears that there is a part on your CD/DVD that is unreadable. Try burning the image again.
    pureh@te said: Our goal is to be a fearsome pentest distro not a windows replacement OS where we are trying to convert the world to Linux.

Similar Threads

  1. BT4-prefinal.iso install problems
    By mouse.drv in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-03-2009, 01:13 AM
  2. Ubiquity Install Problems
    By HackWraith in forum OLD BT4beta Software Related Issues
    Replies: 6
    Last Post: 07-13-2009, 07:11 PM
  3. Problems on install.
    By SammySam in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 01-04-2009, 04:26 PM
  4. Install problems
    By -`Joseph`- in forum OLD Newbie Area
    Replies: 9
    Last Post: 08-20-2007, 05:26 AM
  5. BT2 Final HDD install problems
    By arvee in forum OLD LiveCD Support
    Replies: 15
    Last Post: 05-09-2007, 05:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •