Results 1 to 4 of 4

Thread: internet

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    9

    Default internet

    i have installed BT4 in Vmware and after first run internet was working[was using vmware connection]
    i stop and run wlan0 then why i was trying to test int conn. not workin.

    settings in vmware = bridged[auto]
    i have run network in BT and still no connection..
    how can i fix and reuse my vmware connection in bt?

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,124

    Default Re: internet

    You should read the FAQ and also re read the rules. Please pay close attention to the rule on thread titles.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4

    Default Re: internet

    Delete the whole folder with the VM image in it, re-extract a new image from the DL and open that one with vmplayer.

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    /root
    Posts
    1

    Default Re: internet

    Quote Originally Posted by redmolla View Post
    i have installed BT4 in Vmware and after first run internet was working[was using vmware connection]
    i stop and run wlan0 then why i was trying to test int conn. not workin.

    settings in vmware = bridged[auto]
    i have run network in BT and still no connection..
    how can i fix and reuse my vmware connection in bt?

    Hi,

    Make sure that when you start Backtrack and after logon in it, open console and enter this command:

    start-network

    Above command will start your network in the second and if it is ok, you have your BT connected.
    If above steo didnt help then you should try next step:

    In console, write this command:

    ifconfig

    Above command will list devices you use (Network Devices). eth0 is default one and should be used.
    Vmware is set to BRIDGE MOD and that is ok but if not working for you, set ADAPTER SETTING to NAT.
    NAT will use HOST for NETWORK ACCESS.

    Hope this help.

Similar Threads

  1. Internet
    By ZacHank in forum Beginners Forum
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2010, 04:58 AM
  2. No internet please help
    By smokeylocc in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2009, 07:14 PM
  3. Internet
    By Hellbound in forum OLD Newbie Area
    Replies: 7
    Last Post: 08-22-2008, 01:05 AM
  4. Set-up internet...?
    By Aeterno in forum OLD Newbie Area
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2008, 06:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •