Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: BT2 Final HDD install problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    27

    Default BT2 Final HDD install problems

    1st let me say Thanks and a nice job on BT2 Final..............

    Im no expert but i have setup and ran BT2 Beta with no problems...

    BT2 Final backtrack installer shows no info in source. i have tried ..

    /boot
    /dev/hda_cdrom
    /dev/live
    Blank

    after its gone through the complete setup and i reboot i get nothing..is this just a live cd or have i got the wrong info in source?

    Download from http://mirror.switch.ch/ftp/mirror/b...k/bt2final.iso

    MD5: 990940d975f13d8418b0daa175560ae0

    Thanks...
    BT3 Beta
    HDD dual boot install
    Toshiba Equium
    Atheros 5004x

    wilkosplus.co.uk

  2. #2

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    27

    Default Thanks

    Thanks for link ..but i know howto install backtrack....and have done so with no problems...its the new BT final im having problems with
    BT3 Beta
    HDD dual boot install
    Toshiba Equium
    Atheros 5004x

    wilkosplus.co.uk

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    27

    Default Problem fixed

    after cleaning and re formatting the ex2 i left the source blank and install went through no problems.......
    BT3 Beta
    HDD dual boot install
    Toshiba Equium
    Atheros 5004x

    wilkosplus.co.uk

  5. #5
    Just burned his ISO imported_YaKhOo's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by arvee View Post
    after cleaning and re formatting the ex2 i left the source blank and install went through no problems.......
    hi all
    have same probleme and have try to let blank on source noway for me
    to dual boot xp the machin after my try boot xp only

    now i have ears all hd and make new install bt hope this one is good

  6. #6
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    17

    Default

    im having some problems as well i installed both bt / bt2 beta / bt2 prerelease
    and now bt2 final
    but after the install i cant startx it says i have no screen..
    tried to install the nvidia drivers and i get a message saying unable to find lsmod

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    27

    Default

    when you say....but after the install i cant startx it says i have no screen.....

    canyou get to the login root/toor part?

    if so..try xconf
    BT3 Beta
    HDD dual boot install
    Toshiba Equium
    Atheros 5004x

    wilkosplus.co.uk

  8. #8
    Just burned his ISO
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    17

    Default

    i obviously tried that but thanks
    anyway found what the problem was. i was installing on a partition that had ubuntu installed. and as i found out by reinstalling bt2 like three times in a row it doesnt format anything it just replaced files if they had the same name and anything else was kept.

    so i had a pretty ****ed up partition. np formated reinstalled and it's rocking

  9. #9
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    7

    Default

    I can only use KDE (startx) if I do not run xconf before. When I do run xconf it gives me a error message or the screen stays black, it depends if I am using a live-cd or hdd install.

  10. #10
    Just burned his ISO
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    15

    Default

    hmmm i have the same problems.. i trying to reset the MBR of the hardisk but still the same..

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •