Results 1 to 4 of 4

Thread: Strange ettercap behaviour in Backtrack

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3

    Question Strange ettercap behaviour in Backtrack

    Hi there,

    I installed BT3 final for solving comptibility issues with a wifi card.
    Anyway, while using ettercap-ng 0.73 on my own wifi-home-network, i noted a strange behaviour.During a capturing session of user-pass for virgilio.it and yahoo.it domains, it printed these lines:
    HTTP : 27.131.32.20:80 -> USER: xxxxx@virgilio.it PASS: xxxxx INFO: 27.131.32.20/cgi-bin/forms.cgi
    HTTP : 27.131.32.20:80 -> USER: xxxxx@virgilio.it PASS: xxxxx INFO: 27.131.32.20/cgi-bin/forms.cgi
    91.213.174.40:80 -> USER: xxxxx@yahoo.it PASS: xxxxx INFO: 91.213.174.40/cgi-bin/forms.cgi

    Querying ripe and apnic database, i found out that one is hosted by an asian pacific provider ( Malaysia ) while the other one belongs to Russia.

    I did other tests using bt4 and I did not have the result showned above.
    I also checked md5sum of iso and there was no mismatch.
    Did anyone found same behaviour?
    Thanks all

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,124

    Default Re: Strange ettercap behaviour in Backtrack

    We no longer support BT3, this forum is for BT4 support only

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1

    Lightbulb Re: Strange ettercap behaviour in Backtrack

    You axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xed.
    Last edited by Archangel-Amael; 06-16-2010 at 07:20 PM. Reason: Edited to follow the rules.

  4. #4
    Super Moderator Archangel-Amael's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Somewhere
    Posts
    8,012

    Default Re: Strange ettercap behaviour in Backtrack

    Quote Originally Posted by doomrainer View Post
    You axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xed.

    When a BT Dev states that we do not support BT3 this means even you.
    Thanks.

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 11-26-2009, 08:09 AM
  2. Intel ipw2100 - strange behaviour?
    By me-$-on in forum OLD BackTrack v2.0 Final
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2008, 05:56 AM
  3. Something strange with ettercap
    By madm0nk in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2008, 02:43 AM
  4. something strange after installing backtrack
    By Contact in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 10-15-2007, 03:30 AM
  5. Nmap -PA -PS options - strange behaviour
    By bzdziagwa in forum OLD Pentesting
    Replies: 16
    Last Post: 07-21-2007, 05:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •