Results 1 to 4 of 4

Thread: Problems with apt-get

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7

    Default Problems with apt-get

    Code:
    oot@bt:~# apt-get -f install
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state information... Done
    Correcting dependencies... Done
    The following extra packages will be installed:
      ati-driver
    The following NEW packages will be installed:
      ati-driver
    0 upgraded, 1 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
    3 not fully installed or removed.
    Need to get 0B/17.8MB of archives.
    After this operation, 86.0MB of additional disk space will be used.
    Do you want to continue [Y/n]? Y
    (Reading database ...
    dpkg: serious warning: files list file for package `atistream' missing, assuming package has no files currently installed.
    287951 files and directories currently installed.)
    Unpacking ati-driver (from .../ati-driver_9.5-bt2_i386.deb) ...
    Replacing files in old package libgl1-mesa-glx ...
    Replacing files in old package xserver-xorg-core ...
    dpkg: error processing /var/cache/apt/archives/ati-driver_9.5-bt2_i386.deb (--unpack):
     trying to overwrite `/usr/lib/libGL.so', which is also in package libgl1-mesa-dev
    Processing triggers for man-db ...
    Errors were encountered while processing:
     /var/cache/apt/archives/ati-driver_9.5-bt2_i386.deb
    E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
    root@bt:~#
    I need to get this error off.

    thanks.

  2. #2
    Super Moderator lupin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,943

    Default Re: Problems with apt-get

    Did you run "apt-get update" first?
    Capitalisation is important. It's the difference between "Helping your brother Jack off a horse" and "Helping your brother jack off a horse".

    The Forum Rules, Forum FAQ and the BackTrack Wiki... learn them, love them, live them.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7

    Default Re: Problems with apt-get

    Yes. I google it first.

    I did:

    1. apt-get update
    2. rm -rf /var/cache/apt/archive/lock/*
    3. apt-get clean
    ....

    I think I did most / all tries. Please tell me new ways to solve this..

    The worst would be reinstalling...

  4. #4
    Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6,124

    Default Re: Problems with apt-get

    Right now the ATI-Package is not working

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •