Results 1 to 4 of 4

Thread: Wicd in BT4 live cant find my wifi network in mixed mode. :(

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2

    Default Wicd in BT4 live cant find my wifi network in mixed mode. :(

    I have rlt8187 (802.11a/b/g) wifi adapter integrated in my laptop and my router Asus RT-N11 (802.11a/b/g/n). I create AP (802.11a/b/g mixed mode, auto channel, WAP2 TKIP).
    My smartphone and this laptop with Windows connecting my AP and internet perfectly.
    When I boot this laptop with BT4, my Wicd find others available AP's, but cant find my AP.
    Wicd also works perfectly via LAN adapter on this laptop and same router.
    And only when I change router settings from "802.11a/b/g mixed mode" to "only /n", Wicd on BT4 find up it. But this mode is not supported in my smartphone and some other users.
    Can somebody help me?

  2. #2
    Just burned his ISO sql-inj's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    23

    Default Re: Wicd in BT4 live cant find my wifi network in mixed mode. :(

    Has "autochannel" selected channel 13? Move to a channel between 1-11.

  3. #3
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    United Kingdon
    Posts
    1

    Default Re: Wicd in BT4 live cant find my wifi network in mixed mode. :(

    Is it selecting channel 13 some kind of known issue? I never saw that before.

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2

    Default

    "Autochannel" selects channel 1. I already tried to change channels 1-13, but it has not helped. Helps only changing "802.11a/b/g mixed mode" to "only /n".

    What is, airodump-ng sees packages with such settings (mixed mode) of router!???
    May be I need a special the driver rlt8187b?

    "Autochannel" selects channel 1. I already tried to change channels 1-13, but it has not helped. (rebooting a router after each change, of course). Helps only changing "802.11a/b/g mixed mode" to "only /n".
    Last edited by Archangel-Amael; 06-08-2010 at 08:30 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-17-2010, 06:36 AM
  2. wicd can not find access point for wifi
    By bekir in forum Beginners Forum
    Replies: 6
    Last Post: 01-31-2010, 12:40 AM
  3. Wicd works fine on Live CD but not on hdd install
    By tonywiggins in forum OLD Newbie Area
    Replies: 9
    Last Post: 12-31-2009, 05:13 PM
  4. wicd-client + Forensics Mode Error
    By jtesta in forum OLD BackTrack 4 Bugs and Fixes
    Replies: 4
    Last Post: 06-21-2009, 12:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •