Results 1 to 1 of 1

Thread: wifi not working with dell studio 15(intel 5100 agn)

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2

    Default wifi not working with dell studio 15(intel 5100 agn)

    i got some experience in linux .i know about some basic commands and shell scripting.
    i dont have any experience in networking in linux.

    when i insert ubuntu live cd in my laptop ,it immedaitley detects wifi and ask for key and then works perfectly.

    But bt4 dont detecting my wifi .

    what can be problem

    i just want to extablish simple wifi connection(no monitor mode)

    help me to solve it

    plzz help me guys....it is veru important for me
    Last edited by balding_parrot; 06-01-2010 at 02:10 AM.

Similar Threads

  1. dell studio 15 inbuild Intel(R) wifiLink 5100 AGN with BT??
    By bavash123 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 11-09-2009, 05:52 AM
  2. Need help with Intel Wifi Link 5100 AGN
    By YellowSnow in forum OLD Newbie Area
    Replies: 6
    Last Post: 11-01-2009, 03:16 PM
  3. Backtrack 4 and the Intel WiFi Link 5100 (Wifi 802.11n)
    By Magic-Micky in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 02-27-2009, 08:34 PM
  4. Intel WiFi Link 5100
    By got_milk? in forum OLD BT4beta Working Hardware
    Replies: 16
    Last Post: 02-22-2009, 05:31 PM
  5. intel wifi link 5100 agn
    By binded in forum OLD BackTrack 3 Final
    Replies: 6
    Last Post: 11-09-2008, 11:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •