Results 1 to 3 of 3

Thread: Wireless USB adapter not showing when using Airmon-ng in VM install

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1

    Default Wireless USB adapter not showing when using Airmon-ng in VM install

    Hi everyone, I'm newbie to Backtrack .

    So here's the deal:

    I have a lab setub configured with WEP encryption, and I want to check the capabilities of Backtrack 4.

    I downloaded the VM version and connected my Netgear WNA1100 USB Wireless adapter to my laptop running Backtrack 4 as guest OS. However, when I type airmon-ng into the konsole nothing shows up.

    I have verified that the wireless adapter gets disconnected from the host OS. I have also made sure that the cabled LAN adapter is disabled in the guest OS.

    - So, how do I get Backtrack 4 to recognize my USB device?

    - Thanks a lot for your time.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4

    Default Re: Wireless USB adapter not showing when using Airmon-ng in VM install

    I have the exact same problem, and I am noting getting any answers (I obviously have a different usb adapter)

  3. #3
    Good friend of the forums gunrunr's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    shining my spoon
    Posts
    265

    Default Re: Wireless USB adapter not showing when using Airmon-ng in VM install

    so are you both sure that you don't still have the cards connected to the host computer? cause the have to be connected to the gues os only, click the vmware tab and check this, or search my posts we've answered this before.
    also what wireless usb interface do you have specifically that info would help as well
    Wielder of the spoon of doom
    Summercon, Toorcon, Defcon, Bsides, Derbycon, Shmoocon oh my
    Come hang out with hackers on twitter @gunrunr556

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-27-2010, 11:15 PM
  2. Airmon-ng not showing APs
    By adamlonsdale in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2010, 01:50 AM
  3. alfa awus036h not showing up in airmon-ng
    By parim in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 03-30-2010, 02:46 AM
  4. USB adapter recognized but not showing up
    By bballbeast76 in forum Beginners Forum
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2010, 07:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •