Results 1 to 4 of 4

Thread: installation crash at 85%

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7

    Default installation crash at 85%

    Hello all,

    i was installing backtrack4 from live usb and it always gives me an error when it reaches 78% when says configuring system locals... and because i was runniong live cd i caouldn't save the error,
    i have chicked the md5 hash, it matched the hash in the download page

    my laptop is acer aspire 2920z
    while running the live cd, it works perfectly with all drivers but while installing... the error happens

    please help.
    thanx
    Last edited by joker88; 06-01-2010 at 10:20 AM.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7

    Default Re: installation crash at 85%

    how come, still have no answer yet,
    please help me out people

    is it because i didn't define a swap partition?

  3. #3
    Super Moderator lupin's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,943

    Default Re: installation crash at 85%

    Try reburning the DVD at the slowest possible speed.
    Capitalisation is important. It's the difference between "Helping your brother Jack off a horse" and "Helping your brother jack off a horse".

    The Forum Rules, Forum FAQ and the BackTrack Wiki... learn them, love them, live them.

  4. #4
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7

    Default Re: installation crash at 85%

    i also tried using the unebooting program to restore a clean iso image in to an empty 8gb usb drive,
    it works fine with the live mode... when it comes to the installaton, it still gives me the same error when it reached 78% ( configuring system locals)
    i tried installing it in vmware mode , but as far as i know, it won't support built-in wireless cards
    is there anything else i can try

Similar Threads

  1. any help with konqueror crash ??plz
    By cyber in forum BackTrack Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2010, 03:52 AM
  2. Crash GUI
    By Fastpath in forum Discussioni Generali
    Replies: 10
    Last Post: 01-15-2010, 08:24 AM
  3. BT4 Vista Crash
    By sbolen28 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 7
    Last Post: 06-20-2009, 10:26 PM
  4. Crash KDE???????????
    By phildep8 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2009, 09:23 AM
  5. Ark crash on BT2 Final...
    By =70ny= in forum OLD LiveCD Support
    Replies: 6
    Last Post: 08-23-2007, 01:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •