Results 1 to 2 of 2

Thread: Please help me get my Video working.

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    May 2010
    Posts
    7

    Default Please help me get my Video working.

    Quote Originally Posted by lordplagueis View Post
    Microprocessor 1.66 GHz Intel Atom Processor N280
    Microprocessor Cache 512 KB Level 2 cache
    Maximum Memory 3 GB
    Video Graphics NVIDIA ION
    Keyboard 92% Full size keyboard
    Pointing Device Touch Pad with dedicated vertical Scroll Up/Down
    Hard Drive 300 GB (5400 rpm)
    Display 11.6” Diagonal HD LED BrightView Widescreen Display (1366 x 768)
    Network Card Ethernet 10/100BT integrated network interface
    Wireless Connectivity 802.11b/g WLAN
    Bluetooth
    Sound Altec Lansing speakers
    Keyboard 82 key (92% Full size)
    Pointing Device Touch Pad with dedicated vertical Scroll Up/Down
    External Ports
    HDMI 3 USB 2.0HDMIVGARJ-45Headphone-out/Microphone in combo jackAC adapter
    Dimensions 28.9 cm (L) x 20.4 cm (W) x 1.98 - 3.06 cm (H)
    Weight 1.46 kg
    Power
    65 W AC Power Adapter6-Cell Lithium Polymer (26Whr)

    everything works out of box nvidia-driver cuda, bluetooth, wifi, the only thing that's missing is monitor mode other than that this is the ultimate backtrack compatible netbook around
    i hv a samsung N220 netbook with a display of 10"1 Led ( 1024 x 600 )
    when i run backtrack 4 final... it show " undefine video mode 317"
    when i run "startx" it show " no screen found"

    Can somebody help me to update the display driver to 1024 x 600 ???
    Last edited by Archangel-Amael; 05-19-2010 at 12:50 PM.

  2. #2
    Just burned his ISO
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6

    Default Re: Please help me get my Video working.

    Hi

    I have a Eee PC 1005ha, pretty similar spec but with the Atom N270
    Anyway, the resolution is the same, when first booting from the media, i select 800x600 as the resolution, that way I got the graphical splash screen lol

    Then that error does not occur and I can startx and the screen goes to 1024x600 automatically without a prolem

Similar Threads

  1. Wireless not working
    By Mylegiscramped in forum Beginners Forum
    Replies: 4
    Last Post: 02-05-2010, 09:56 AM
  2. Wireless was working, now its not
    By reeeky2001 in forum OLD BackTrack 4 General Support
    Replies: 6
    Last Post: 09-19-2009, 07:32 AM
  3. Wireless not working
    By DarkPheonix in forum OLD Bt4beta Non-Working Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 03-02-2009, 03:19 AM
  4. Wireless Not Working
    By nckspec in forum OLD Newbie Area
    Replies: 8
    Last Post: 07-09-2008, 11:23 PM
  5. Wireless not working?
    By 18436572 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 7
    Last Post: 06-09-2008, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •