Results 1 to 3 of 3

Thread: I cant seem to Associate myself with AP

Hybrid View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4

    Question I cant seem to Associate myself with AP

    I am doing some testing with my linksys roter, I have an atheros card (ath5k)
    and I cant seem to associate with the ap, It doesnt have mac filtering enabled.
    I have tried the following
    Code:
    iwconfig wlan0 ap xx:xx:xx:xx:xx:xx
    and get an error as such
    Code:
    Interface wlan0 doesn't support MAC addresses
    wlan0    Interface doesn't support MAC addresses
    error for wireless request "Set AP Address" (8B1A):
          Invalid argument "xx:xx:xx:xx:xx:xx"
    I censored my mac address
    then i tried this
    Code:
    iwconfig wlan0 essid linksys channel 6 ap <xx:xx:xx:xx:xx:xx>
    and I got
    Code:
    Error for wireless request "set ESSID" (8B1A):
         Set failed on device wlan0 : Operation not supported.
    What am I doing wrong?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    75

    Default Re: I cant seem to Associate myself with AP

    Is your network interface in monitor mode?

    aireplay-ng -1 6000 -o 1 -q 10 -a "AP-MAC" -h "INTERFACE-MAC" interface ..ie mon0


    edit- What exactly are you trying to do?
    Last edited by pieface; 05-19-2010 at 06:50 PM.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    103

    Default Re: I cant seem to Associate myself with AP

    I am not clear what you actually are trying to do because by using ,,iwconfig,, you manually configure your wifi to be connected to your network so you don't have to rely upon any network managers (wicd etc.)If you just want the association in order to be able to attack that AP / collect IVs later, then you are wrong here i think.
    see here: Wirelessdefence.org
    ,, It's the flower of light in the field of darkness that's giving me the strength to carry on.,,
    Eli says:,,No, it's, uh, Johnny Cash, Live at Folsom Prison,,

Similar Threads

  1. can not associate to AP when using macchanger
    By cabadce in forum Beginners Forum
    Replies: 12
    Last Post: 02-12-2010, 09:44 AM
  2. Can't associate/inject, I've tried almost everything!
    By Matt1010 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2008, 06:53 PM
  3. steps to associate to WPA AP
    By steveriley22 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 9
    Last Post: 08-02-2008, 11:54 AM
  4. Failure to associate?
    By stigmata in forum OLD Newbie Area
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-2008, 01:02 AM
  5. Cannot associate with my own AP
    By psp219 in forum OLD Newbie Area
    Replies: 5
    Last Post: 12-16-2007, 09:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •