Results 1 to 9 of 9

Thread: Pic of my ALFA setup + Question/Problem

Threaded View

  1. #1
    Just burned his ISO
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    13

    Thumbs up Pic of my ALFA setup + Question/Problem

    Here's a pic of my new setup.

    Antenna is the ALFA 9 dBi Omni Directional
    WIFI card is the ALFA AWUS360h 1000mw

    Overall I'm pretty happy with it considering how cheap everything was, and also compared to the TP-LINK, and Linksys USB dongles. I am not on the other hand too satisfied with the performance of the antenna. I only pick up one more A.P. with the antenna sitting on my deck then previously with the orginal "stock" antenna. The signal strength on my router slightly increases when I switch antennas, but that's about it.
    I know this by running:
    Code:
    iwconfig wlan0 | grep "Link Quality"
    My TX Power - 27 the highest with the default driver (RTL8187)

    If anyone has any tips please post! Thanks.
    http://i40.tinypic.com/33elxy8.jpg
    Last edited by Archangel-Amael; 05-12-2010 at 08:34 AM. Reason: Removed huge ass picture left link instead.

Similar Threads

  1. Alfa setup
    By xxXen0xx in forum OLD Newbie Area
    Replies: 7
    Last Post: 08-15-2009, 03:35 AM
  2. Alfa AWUS036H Question
    By theWire in forum OLD Newbie Area
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2009, 01:53 AM
  3. Alfa AWUS036H + wpa_supp. question
    By ohmycow in forum OLD Newbie Area
    Replies: 8
    Last Post: 09-12-2008, 02:38 PM
  4. A Question about the ALFA card and antenna
    By vickc in forum OLD Newbie Area
    Replies: 0
    Last Post: 09-05-2008, 04:54 PM
  5. Alfa AWUS036H 500mW question
    By ontherooftop in forum OLD Newbie Area
    Replies: 12
    Last Post: 06-24-2008, 09:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •