Hello.

When starting Nexpose (cd to dir, ./nsc.sh) I get this postgresql error:

Code:
DaemonMgr   5/2/10 10:11 AM: Starting WebServer
NSC         5/2/10 10:11 AM: Web server subsystem initialized
httpd       5/2/10 10:11 AM: bringing up SSL and initializing components...
Scheduler   5/2/10 10:11 AM: initializing...
DaemonMgr   5/2/10 10:11 AM: Starting NexposeScheduler
NSC         5/2/10 10:11 AM: Scheduler subsystem initialized
NSC         5/2/10 10:11 AM: Initializing administrative alerters
NSC         5/2/10 10:11 AM: initializing log rotation
NSC         5/2/10 10:11 AM: Initializing update engine
NSC         5/2/10 10:11 AM: Cleaning up temporary NeXpose files
AU-AAD241F855/2/10 10:11 AM: initializing update engine for AAD241F857610BDEDDC35                                                                            03B2D0A56CEE6867499...
AU-AAD241F855/2/10 10:11 AM: Checking for approved updates...
AU-AAD241F855/2/10 10:11 AM: No approved updates found for processing
AU-AAD241F855/2/10 10:11 AM: Started auto-update...
AU-AAD241F855/2/10 10:11 AM: Establishing HTTP connection with updates.rapid7.com via proxy (updates.rapid7.com:80)...
httpd       5/2/10 10:14 AM: NSC/0.6.4 (JVM) bound to port 3780 and running...
AU-AAD241F855/2/10 10:14 AM: Checking for approved updates...
AU-AAD241F855/2/10 10:14 AM: No approved updates found for processing
NSC         5/2/10 10:14 AM: Initializing postgresql database manager for //127.0.0.1:5433/nexpose...
postgresql  5/2/10 10:14 AM: Starting up postgresql DB system
postgresql  5/2/10 10:14 AM: Nexpose PostgreSQL service status: 0
postgresql  5/2/10 10:14 AM:    Nexpose PostgreSQL service status: 0
postgresql  5/2/10 10:14 AM:    Nexpose PostgreSQL service status: 0
postgresql  5/2/10 10:14 AM:    Nexpose PostgreSQL service status: 0
"Nexpose PostgreSQL service status: 0" loops until I get this error:

Code:
NSC         5/2/10 10:15 AM: Database initialization failed : java.sql.SQLException: Error starting PostgreSQL: com.rapid7.os.OSException: Could not start the nxpgsql daemon
        at com.rapid7.nexpose.datastore.A.K.E(Unknown Source)
        at com.rapid7.nexpose.datastore.n.H(Unknown Source)
        at com.rapid7.nexpose.datastore.n.E(Unknown Source)
        at com.rapid7.nexpose.datastore.n.E(Unknown Source)
        at com.rapid7.nexpose.nsc.NSC.U(Unknown Source)
        at com.rapid7.nexpose.nsc.NSC.?(Unknown Source)
        at com.rapid7.nexpose.nsc.NSC.?(Unknown Source)
        at com.rapid7.nexpose.nsc.NSC.run(Unknown Source)
        at com.rapid7.nexpose.nsc.NSC.main(Unknown Source)
Caused by: com.rapid7.os.OSException: Could not start the nxpgsql daemon
        at com.rapid7.nexpose.datastore.A.K.A(Unknown Source)
        ... 9 more
  SQLState=null, errorCode=0


> httpd       5/2/10 10:15 AM: Shutting down socket...
httpd       5/2/10 10:15 AM: I/O problem fetching client socket: Socket closed
httpd       5/2/10 10:15 AM: Shutting down thread pool...
After which the apache server is restarted, is opened on port 3780 and finishes the script.

I have followed the steps here:
Code:
http://www.noahjaehnert.com/2009/12/help-nexpose-and-backtrack-4-could-not-start-the-nxpgsql-daemon
But to no avail. And i have also tried reinstalling following the guide at Archangel-Amaels Blog:
Code:
http://archangelamael.blogspot.com/2009/12/installing-nexpose-in-back-track-4.html
but again to no avail. I did have Nexpose working for 2 days originally before this error started occuring, and after exhausting my google-fu I am reverting back here in hope that someone has a solution to my problem. Any Help would be appreciated. Cheers